Alfa Romeo Logo

Models

Delta Auto aloittaa Alfa Romeo-edustuksen


Delta Auto aloittaa Fiat, Alfa Romeo, Jeep ja Fiat Professional -tavara-autojen myynnin ja huollon. Uusien merkkien myynti ja huolto alkaa Delta Auton yhdessätoista eri toimipisteessä, joita ovat Helsinki Konala, Helsinki Herttoniemi, Tampere, Turku, Lahti, Kuopio, Hämeenlinna, Järvenpää, Kotka, Pori ja Forssa.

Alkava FCA-konsernin merkkien edustus täydentää Delta Auton nykyisiä Kia-, Mitsubishi-, Mazda-, Opel- ja Subaru -edustuksia.

”FCA-konsernin merkit ovat uudistaneet ja uudistavat jatkuvasti mallistoaan. Keväällä esitelty Fiat 500 Hybrid ja Jeepin pian esiteltävät Renegade ja Compass 4xe ladattavat hybridit ovat tästä hyviä esimerkkejä. Lisäksi Fiat Professional -edustuksen ansiosta saamme entistä paremman tarjonnan tavara-automarkkinoille ja Alfa Romeo kautta premium-segmenttiin”, kertoo Delta Auton toimitusjohtaja Helena Sauramo.

”Delta Auton alkavan edustuksen ansiosta saamme meille tärkeän maanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston FCA-merkeille. Uskomme, että Delta Auton kokemus ja pitkäjänteiset panostukset asiakaspalveluun edesauttavat myös FCA-merkkien asiakaskokemuksen kehittymistä ja myynnin kasvua Suomessa”, sanoo Italmotor Finlandin Brand Director Anssi Liukkonen.

Delta news 1245x600
Kaipaatko apua? Laita meille viestiä