ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID Q4

Urheilullisuuden uusi lataus

UUSI TONALE

KESKEISET OMINAISUUDET

Sähköinen toimintamatka
jopa 82 km (WLTP kaupunkiajossa)

Kokonaistoimintamatka
jopa 600 km

Kokonaisteho
280 hv

CO2-päästöt 26-33 g/km
(yhdistetty WLTP)


Ulkopuoli
TULEVAISUUS SAA UUDEN MUODON

Ensimmäinen Alfa Romeo Plug-in -hybridi: huomio yksityiskohtiin ja dynaaminen muotoilu yhdistävät suorituskyvyn uudelleen sähköistettyä tulevaisuutta varten.

Takaikkunaan on painettu 2000-luvun versio klassisesta biscione-tunnuksesta, joka ilmaisee Tonale Plug-in -hybrid Q4:n sähköisyyttä.

Adaptiiviset 3+3 LED-matriisivalot luovat ainutlaatuisen estetiikan – erehtymättä Alfa Romeon.

Lisävarusteisiin kuuluvat 20″ kevytmetallivanteet, joissa on erottuva “teledial” muotoilu, ovat saaneet inspiraationsa ikonisista 1960-luvun malleista.

Type 2 älykäs latausportti helpottaa lataamista kotona tai julkisella latausasemalla.

Sisätilat
ENSILUOKKAISEN MUKAVA MATKUSTAMO

Ensiluokkaiset materiaalit, huipputeknologia ja edistynyt liitettävyys parantavat Alfa Romeon ajokokemusta.

Määritä 12,3 tuuman täysdigitaalinen mittaristo sinulle sopivalla asettelulla. Valitse Heritage, Evolved tai Relax.

*Kuvassa Evolved-asettelu

Nauti helppokäyttöisestä, intuitiivisesta ja mukaansatempaavasta yhteydestä. Tonale Plug-in Hybrid Q4:n 12,3 tuuman täysin digitaalinen näyttö ja 10,25 tuuman kosketusnäyttö tarjoavat saumattoman ihmisen ja koneen vuorovaikutuksen.

Tonale Plug-in Hybrid Q4:n tilavan sisätilan ansiosta kuljettaja voi istua Alfa Romeon tunnusomaisessa, kilpa-vaikutteisessa asennossa. Hiilikangas, Alcantara tai valinnainen keinonahkalämmitteiset ja tuuletetut etuistuimet tarjoavat lisämukavuutta.

Harman Kardon premium-äänijärjestelmän 14 tehokasta kaiutinta ympäröivät sinut täyteläisillä sävyillä ja kristallinkirkkaalla äänellä. Älä vain kuuntele soittolistaasi Alfa Romeo Tonalessa. Tunne se.

Vastuuvapauslauseke

Kuvat ovat suuntaa antavia ja vain havainnollistavia. Esitetyt värit ja yksityiskohdat eivät ehkä ole saatavilla tai voivat vaihdella teknisistä, tuotannollisista ja kaupallisista syistä. Joissakin kuvissa saattaa näkyä varusteita, jotka eivät ole vakiovarusteita ja voivat olla lisämaksullisia.

Valitse Tonalesi väri
Teknologia

ELÄMÄÄ HELPOTTAVIA RATKAISUJA

Uusimman sukupolven ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta TonalePlug-In Hybrid Q4 tarjoaa täyden valikoiman teknisiä innovaatioita.Se on ensimmäinen auto, joka on saanut NFT Blockchain -sertifioinnin.Siinä on Amazon Alexa* -äänipalvelu, ja sen avulla voi ottaa käyttöönhyödyntää Amazonin* palveluja. Tämä integroitujen digitaalisten palveluiden ekosysteemi varmistaa, parhaan mahdollisen kokemuksen sekä autossa että sen ulkopuolella.

*Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

Alfa Connect -liitettävyyspalvelut*

YHDISTETTY TULEVAISUUTEEN

Tonale Plug-in Hybrid Q4 on varustettu viimeisimmillä innovaatioilla liitettävyyden osalta, ja se on suunniteltu alusta alkaen huippuluokan turvajärjestelmällä. Alfa Connect -palveluiden laajentamiseksi entisestään neljä uutta toiminnallisuutta tekevät ensiesiintymisensä, joiden avulla ajoneuvoa voi hallita entistä helpommin ja intuitiivisemmin.

Vastuuvapauslauseke

*Kaikissa uusissa ajoneuvoissa 1.5.2023 alkaen, My Assistant -palvelu sisältyy Connect ONE -pakettiin, jonka hinta sisältyy ajoneuvon hintaan. My Remote, My Car, My Navigation ja My eCharge -palvelut muuttuvat Connect PLUS -paketeiksi, jotka edellyttävät erillistä asiakastilausta. Connect PLUS on saatavilla ilman lisämaksua ensimmäisten 36 kuukauden ajan takuun alkamispäivästä alkaen. My Alert ja My Wi-Fi -palvelut eivät muutu.

Lisäksi My Alfa Connect -mobiilisovelluksen ansiosta voit käyttää ajoneuvosi telematiikkatietoihin liittyviä yhteistyökumppaneiden tarjouksia ja vakuutusetuja.Lisätietoja saat klikkaamalla tästä."

Moottori

TULEVAISUUDEN URHEILULLISTA AJAMISTA

Tonale Plug-in Hybrid Q4 merkitsee uutta lukua Alfa Romeon muodonmuutoksessa: moottorin kokonaisteho on 280 hv, kiihtyvyys 0-100 km/h vain 6,2 sekunnissa ja CO2-päästöt yhdistetyssä WLTP-syklissä* vain 26-33 g/km.

Vastuuvapauslauseke

Polttoaineen yhdistetty kulutus Tonale Plug-in Hybrid Q4 -mallisto (l/100 km): 1,4 - 1,1; yhdistetty energiankulutus (kWh/100km): 18,7 - 16,8; CO2-päästöt (g/km): 33-26. Jopa 82 km:n toimintamatka tässähköllä koskee kaupunkisykliä. Kokonaistoimintamatka on täysi mahdollinen toimintamatka, joka saavutetaan yhdistämällä bensiinimoottorin toimintamatka ja sähkömoottorin toimintamatka kaupunkiajossa. Tyyppihyväksyntäarvot on määritetty 4.11.2022 alkaen homologoidun WLTP-syklin perusteella. Ilmoitetut arvot on tarkoitettu vertailua varten. Polttoaineenkulutusta, CO2-päästöjä ja toimintamatkaa koskevat luvut voivat vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden ja eri tekijöiden mukaan, kuten: lataustiheys, ajotyyli, nopeus, lisävarusteet, renkaat, lämpötila ja keliolosuhteet.

Plug-in

PARANNETTUA TEHOKKUUTTA

Erinomaisen hyötysuhteen takaamiseksi Tonale Plug-in Hybrid Q4 on varustettu 306 V:n litium-ioni-, nikkeli-mangaani-kobolttiakulla, jonka kapasiteetti on 15,5 kWh. Luokkansa parhaimpiin kuuluva akku latautuu täyteen vain 2,5 tunnissa, kun käytetään 7,4 kW:n laturia. Tonale Plug-in Hybrid Q4 on yksi tehokkaimmista C-SUV -luokan lataushybrideistä, sillä se tarjoaa jopa 82 km:n toimintamatkan täyssähköllä kaupunkiajossa, ja jopa 600 km:n kokonaistoimintamatkan.

Ajamisen dynamiikkaa

AJONAUTINNON RUUMIILLISTUMA

Tonale Plug-in Hybrid Q4 on suunniteltu tarjoamaan tasaista vastetta ja loistavaa pitoa ja kiihtyvyyttä, ja se on varustettu Q4-nelivetojärjestelmällä, joka tarjoaa mukavan ja nautinnollisen ajon. Optimaalinen ketteryys ja upea ajodynamiikka ovat Alfa Romeon tavaramerkkejä.

Ajoavustinjärjestelmät
INNOVATIIVISTA TEKNOLOGIAA MUKAVUUSPALVELUKSESSA

Uusimpien Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) -järjestelmien avulla Tonale Plug-in Hybrid Q4 tarjoaa huippuluokan teknisiä ratkaisuja varmistaakseen, että matkasi sujuu sujuvasti. Se mahdollistaa tason 2 autonomisen ajon, mikä tarjoaa paremman hallittavuuden ja mukavuuden.

MITAT

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4:n tavaratilan tilavuus on 385 litraa.

The Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4528 mm long, 2082 mm wide and 1693 mm tall. The boot offers a maximum capacity of 385 litres.

Alkuperäiset lisävarusteet®
TÄYDELLINEN KUMPPANI JOKAISELLE MATKALLESI

Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Mopar® -lisävarusteiden ansiosta voit nyt jakaa rohkeimmat matkasi koko perheesi kanssa.

Kattokaiteet

Pitkittäisten kattokaiteiden kanssa yhdessä käytettäessä niiden enimmäiskuorma on 60 kg.

Pyöräteline

Vahvasta alumiinista valmistettu pyöräteline on ihanteellinen pyörän kuljettamiseen turvallisesti ja helposti.

Suksitelineet

Varkaudenestolukolla varustettu suksiteline on täydellinen, jotta voit pitää harrastuksesi mukana.

Tavaratilan suojamatto

Suojamatto pitää tavaratilan puhtaana ja järjestyksessä. Termoplastisesta materiaalista valmistettu alusta on suunniteltu kattamaan tavaratilan lattia liukumista estävällä pinnalla, mikä minimoi tavaroiden liikkumisen.

Vastuuvapauslauseke

Kuvat ovat suuntaa antavia ja vain havainnollistavia. Esitetyt värit ja yksityiskohdat eivät ehkä ole saatavilla tai voivat vaihdella teknisistä, tuotannollisista ja kaupallisista syistä. Joissakin kuvissa saattaa näkyä varusteita, jotka eivät ole vakiovarusteita ja voivat olla lisämaksullisia.

Rahoitus

RAHOITUSTARJOUS

Tutustu voimassa olevaan Alfa Romeo rahoitustarjoukseen.