HUOLTO & HUOLTOPALVELUT

Luota asiantuntijoihin, jotka tuntevat autosi parhaiten.

PIDÄ HUOLTA AUTOSTASI

Kun autosi tarkastetaan valtuutetussa Alfa Romeo -huoltoliikkeessä koulutettujen ja erikoistuneiden mekaanikkojen toimesta, voit olla varma, että se saa ansaitsemansa huomion. Merkkihuollossa käytetään oikeita työkaluja ja aitoja varaosia, mikä takaa sen, että ajoneuvosi pysyy tiellä pitkään.

AUTON DESINFIOINTI

Voit pyytää ajoneuvosi täydellistä tai erityistä desinfiointipalvelua.

NÄIN HUOLEHDIT PAREMMIN AUTOSTASI

Autostasi huolehtiminen merkitsee sinulle paitsi enemmän kestävyyttä myös enemmän turvallisuutta. Vaikka suurin osa autosi korjauksista tulee teettää ammattilaisella, voit silti pitää silmällä autoasi. Seuraavassa on joitakin ehdotuksia ja neuvoja, miten voit pitää autostasi parempaa huolta.

RENKAAT

Pidä renkaasi hyvässä kunnossa.

Tarjoamme sinulle parhaat merkkirenkaat, jotta voimme taata maksimaalisen suorituskyvyn turvallisuuden kannalta.

ÖLJYN TARKASTUS

On tärkeää pitää öljytaso oikealla tasolla. Moottorin pitäminen voideltuna ja siten hyvin huollettuna pidentää sen käyttöikää ja ylläpitää suorituskykyä.

JARRUT

Terveet jarrut ovat avain ajamiseen.
Niin perustavanlaatuista kuin jarrutus onkin, ensimmäinen askel on pitää silmällä ja korvilla sen monimutkaista järjestelmää. Käy valtuutetussa Alfa Romeo -korjaamossa tarkistuttamassa ne.

KATSASTUSTARKISTUS

  • Yksityiskohtainen raportti ajoneuvon tarkastuksesta
  • Ilmainen ja yksityiskohtainen tarjous korjauksista, jotka ovat tarpeen katsastuksen läpäisemiseksi.

AKKU

Alkuperäiset akkumme on suunniteltu tarjoamaan oikea sähköinen tasapaino, joka takaa tehokkaan järjestelmän, joka on sopusoinnussa autosi erityisominaisuuksien kanssa.

TUULILASINPYYHKIJÄT

Alkuperäiset tuulilasinpyyhkijät on suunniteltu erityisesti jokaista Alfa Romeo -mallia varten, mikä takaa optimaalisen näkyvyyden kaikissa ajonopeuksissa ja sääolosuhteissa.

ILMASTOINTI

Ilmastoinnin ohjausjärjestelmä takaa nopean huurteenpoiston, mikä lisää ajonäkyvyyttä ja turvallisuutta. Siitepölysuodattimet parantavat ilmanlaatua pidättämällä autoon pääsevät epäpuhtaushiukkaset.

ISKUNVAIMENTIMET

Jousitusjärjestelmä pitää pyörät jatkuvasti kosketuksissa tien kanssa. 

IKKUNAT JA PEILIT

Alfa Romeo -ajoneuvot on varustettu kehittyneillä kuljettajan apujärjestelmillä (ADAS), joissa on tuulilasiin sijoitettuja kameroita ja antureita. Jos niitä on siirretty tai kohdistettu väärin, se heikentää järjestelmän tehokkuutta ja aiheuttaa törmäysvaaran.

TIEPALVELU

Meidän kanssamme et ole koskaan yksin.
Matkusta täydellisen, tarpeisiisi räätälöidyn tiepalvelun turvin.