TARINAMME

Tutustu merkkimme ainutlaatuiseen ja kunniakkaaseen historiaan. Alfa Romeon jokainen automalli heijastaa edelleen merkkimme perinteitä.

ALFA ROMEON MYYTTI

24. kesäkuuta 1910 Milanoon perustetaan uusi yritys, jonka nimi on A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Muutamaa vuotta myöhemmin napolilainen yrittäjä Nicola Romeo ottaa yrityksen haltuunsa ja muuttaa sen nimeksi Alfa Romeo. 

Tarina alkaa Alfa Romeon ensimmäistä 24 hv -mallista ja jatkuu vihreään Quadrifoglio-merkkiin. Mukana tarinassa ovat myös legendaariset Tazio Nuvolari, Enzo Ferrari, Nino Farina sekä Juan Manuel Fangio. Tarinan saavutuksia olivat esimerkiksi ensimmäinen moottoriurheilun maailmanmestaruus P2:lla ja ensimmäinen Formula 1 -mestaruus Alfetta 158:lla. Tarinan autoja ovat olleet vastaavasti maineikkaat Giulietta, Spider, Giulia ja Tipo 33 -projekti. Alla olevan linkin kautta voit tutustua uudelleen saavutuksiin, autoihin ja ihmisiin, jotka vaikuttivat Alfa Romeo -myytin syntyyn.

HERITAGE-PALVELUT

Heritage tarjoaa valikoiman palveluita, jotka on räätälöity erityisesti vintage-Alfa Romeon ystäville, omistajille ja keräilijöille.

Hanki klassisen Alfa Romeo -autosi tuotantotiedot pyytämällä sen alkuperätodistus. Pyydä Heritagen asiantuntijatiimiä todistamaan vintage Alfa Romeo -mallisi aitous sen aitoussertifikaatin avulla tai uudistamaan autosi erilaisilla korjaus- ja kunnostusohjelmilla..