QUADRIFOGLIO.
NIILLE, JOTKA USKALTAVAT YLITTÄÄ RAJOJA

Legendaarinen merkki Alfa Romeonsuorituskykyisimmille autoille

TINKIMÄTTÖMÄN SUORITUSKYVYN SYMBOLI

Innovaatioiden ja suorituskyvyn ansiosta Giulia Quadrifoglio ja Stelvio Quadrifoglio edustavat Alfa Romeon urheilullisuuden ja ajonautinnon ydintä.

 

Ultrakevyiden materiaalien käyttö ja poikkeuksellinen 2,9 litrainen V6 bi-turbo 510 hv moottori takaavat ennennäkemättömän teho-/painosuhteen.

Legendan merkki

ONNEN SYMBOLISTA TULEE LEGENDA

Kaikki alkoi vuonna 1923. Ugo Sivocci voitti Targa Florion Alfa Romeo RL:llä, jossa oli vihreän neliapilan symboli, jonka hän maalasi valkoiselle timanttipohjalle. Valitettavasti vain muutamaa kuukautta myöhemmin Sivocci kuoli traagisessa onnettomuudessa. Hänen koeajamassaan onnettomuusautossa ei ollut hänen onnea tuovaa Quadrifoglioaan. Tuosta surullisesta päivästä lähtien Sivoccin onnen symbolista tuli symboli intohimollemme moottoriurheilua kohtaan: perinne, joka on elänyt vuosikymmeniä.

QUADRIFOGLION VOITON PERINTEET

Nimeä mikä tahansa suuri kilpailu, rata tai mestaruussarja, niin voit olla varma, että Quadrifoglion tunnus on mukana voittajien hall of famessa. Alfa Romeo voitti kaikkien aikojen ensimmäisen GP:n maailmanmestaruuden vuonna 1925 ja kaksi ensimmäistä Formula 1 -titteliä vuosina 1950 ja 1951. Nämä ovat vain muutamia lukuisista saavutuksista voittoputkessa, joka koostuu viidestä maailmanmestaruudesta ja sadoista Italian ja Euroopan mestaruuksista. Nämä voitot ovat enemmän kuin vain osa Alfa Romeon historiaa: niistä on tullut jokaisen Quadrifoglio-mallin olennainen osa.

Suunniteltu valloittamaan

GIULIA QUADRIFOGLIO

Tutustu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglion itsevarmuuden voimaan. Tinkimätön suorituskyky, täydellinen tasapaino, reaaliaikainen vääntömomentin ja tehon jakautuminen: tämä kaikki on tarkoitettu viemään sinut tunteidesi keskipisteeseen.

Vahvistettu perintö

STELVIO QUADRIFOGLIO

Koe todellinen ajonautinto Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliolla. Se on puhdasta voimaa, joka on nerokkaasti sekoitettu hienostuneeseen eleganssiin ja edistyneeseen teknologiaan. Oletko valmis elämäsi intohimoon?