ALFA ROMEO GIULIA

Vertaansa vailla oleva ainutlaatuinen ajokokemus ja intohimo

AINUTLAATUISET OMINAISUUDET

Erottuva muotoilu

Aito italialainen muotoilu Alfa Romeon tyyliin

Edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät

Tason 2 autonomista ajoa

50/50-painonjakauma

Aina täydellinen tasapaino tinkimättömään ajodynamiikkaan

Alfa™ Link 
-jousitus

Tarkka ajotuntuma, maksimaalinen mukavuus

Giulia Sprint
Giulia Veloce
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Kuvat ovat suuntaa antavia ja vain havainnollistavia. Esitetyt värit ja yksityiskohdat eivät ehkä ole saatavilla tai voivat vaihdella, esimerkiksi teknisistä ja/tai tuotannosta ja/tai kaupallisista syistä. Joissakin kuvissa saattaa näkyä lisävarusteita ja/tai varusteita, jotka eivät ole vakiovarusteita ja jotka ajoneuvon tullessa saataville voivat olla lisämaksun alaisia.

Edistykselliset ajojärjestelmät

AJAMISEN KAUNEUTTA JA TEKNOLOGIAA

Alfa Romeo Giulia omaa tasapainon aidon ajamisen intohimon ja
huippuluokan automatisoitujen ajojärjestelmien välillä. Giulia on
varustettu autonomisen ajon tason 2 -ajojärjestelmillä, jotka tarkkailevat älykkäästi ajoneuvon ympäristöä varmistaakseen täydellisen hallinnan ja tarjoten samalla Alfa Romeon tinkimättömän urheilullisen ajonautinnon.

Mediajärjestelmä
YMPÄRÖI ITSESI MODERNILLA TEKNOLOGIALLA

Sulava ja intuitiivinen ajokokemus.

Alfa Connect -palvelut

PARHAIMMAT YHTEYDET

Yhdistettynä maailmaan - ja autoosi. Alfa Connect -palvelut luovat ja varmistavat sujuvan yhteyden lukuisiin palveluihin Android Auto™:n ja Apple CarPlayn avulla.

MY ASSISTANT

Voit ottaa hätätilanteissa My Assistantin avulla yhteyttä omaan puhelinkeskukseemme, joka tekee kaikkensa ratkaistakseen ongelman mahdollisimman nopeasti.

MY REMOTE

My Remote -kaukosäätimen avulla voit olla vuorovaikutuksessa Alfa Romeo Giuliasi kanssa milloin tahansa, missä tahansa: voit lukita ja avata ovet, sytyttää ja sammuttaa valot ja suorittaa monia muita toimintoja. Kaikki suoraan älypuhelimesta tai älykellosta.

MY CAR

My Carin avulla voit seurata Alfa Romeo Giuliasi ajantasaista tilaa suoraan älypuhelimelta tai tietokoneelta.

MY ALERT*

Suojaa Giuliasi My Alert -palvelulla, joka ilmoittaa sovelluksellesi kaikista epäilyttävistä tapahtumista, kuten varkausyrityksestä tai luvattomasta hinauksesta.

*My Alert on valinnainen palvelu.

MY NAVIGATION

My Navigationin avulla ajokokemuksesi on entistä täydellisempi: saat reaaliaikaiset päivitykset liikenteestä, säästä ja tieolosuhteista. Voit myös etsiä kohteita ja kiinnostavia paikkoja älypuhelimellasi ja lähettää ne suoraan auton navigaattoriin.

Suorituskyky

HALLITSE TEITÄ YLIVERTAISELLA AJOKOKEMUKSELLA

Tehokkaat ja suorituskykyiset moottorit. Alusta, joka on suunniteltu toimimaan takavedon, innovatiivisten jousitusjärjestelmien ja vertaansa vailla olevan teho-/painosuhteen kanssa. Laaja valikoima diesel- ja bensiinimoottoreita, 160 - 280 hv. Mallien saatavuuden ja lisätietoja saat klikkaamalla tästä ja rakentaaksesi juuri omanlaisesi Giulian.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Polttoaineenkulutus Giulia (l/100 km): 8,4 – 4,8; CO₂-päästöt (g/km): 190 – 126. Tyyppihyväksyntäarvot määritetty WLTP-yhdistetyn ajon syklin perusteella, päivitetty 26.05.2021.
Ilmoitetut arvot ovat vertailua varten.

Teknologia
TEKNOLOGIAN JA
TUNTEIDEN SINFONIA

Alfa Romeo Giulia yhdistää muotoilun, tehon ja innovaation. Ainutlaatuinen ajokokemus syntyy patentoidun tekniikan ja kevyiden materiaalien käytön ansiosta. Esimerkiksi Q2-tai Q4-järjestelmien ja IBS brake-by-wire -jarrujärjestelmien toimintaa optimoidaan jatkuvasti reaaliajassa Chassis Domain Controlin avulla.

Ulkomitat

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Kuvat ovat suuntaa antavia ja vain havainnollistavia. Esitetyt värit ja yksityiskohdat eivät ehkä ole saatavilla tai voivat vaihdella, esimerkiksi teknisistä ja/tai tuotannosta ja/tai kaupallisista syistä. Joissakin kuvissa saattaa näkyä lisävarusteita ja/tai varusteita, jotka eivät ole vakiovarusteita ja jotka ajoneuvon tullessa saataville voivat olla lisämaksun alaisia.

Rahoituspalvelut

RAHOITUSVAIHTOEHDOT

Meiltä löydät valikoiman rahoituspalveluita Alfa Romeo -autosi ostoa varten.

Koeajo

Varaa aika koeajoon ja tunne ainutlaatuinen Alfa Romeon ajokokemus.

Hinnastot ja esitteet

Hanki kaikki tarvitsemasi tiedot suosikki Alfa Romeostasi.