Alfa Romeo Logo

Models

Brändi

TUNNE ON INNOVAATIO

Yleisö otti ensimmäisen Alfa Romeon mallin vastaan suurin suosionosoituksin ihmetellen sen suorituskykyä. Menestystä tuli heti, ja autoharrastajat ympäri maailman ottivat sen omakseen. Alfa Romeo on tänään – ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin – loppumattoman/TAI ehtymättömän innovaation ja puhtaan ajonautinnon symboli.

 

TUNNE ON INTOHIMO

P2:en legendaariset voitot 1930-luvulla nostivat Alfa Romeon suoraan autovalmistajien Olympos-vuorelle. Tänään, kuten aina ennenkin, Alfa Romeon ajoneuvot tehdään parhaan teknisen suorituskyvyn ja  kuljettajan nautinnon maksimoimiseksi. Meille autot eivät ole vain autoja, ne ovat intohimo.

TUNNE ON KAUNEUTTA

Alfa Romeon identiteetti yhdistää erilaiset aikakaudet ja mallit: Ikonisesta 6C 2500 “kultaisesta” aivan uusimpiin malleihin. Klassinen kauneus onnistuu aina hämmästyttämään jokaista silmää ja koskettamaan jokaista sydäntä. Jokaisessa Alfa Romeossa voimakas on kaunista ja kaunis on voimakasta.

TUNNE ON KÄYTETTÄVYTTÄ

Vuonna 1954 Alfa Romeo Giulietta osoitti, että upea design ja mukavuus sopivat täydellisesti yhteen ja ne ovat jokaisen ulottuvilla. Keskiössä on kuljettaja. Käytettävyyden voi nähdä kaikissa älykkäissä, hienostuneissa ja innovatiivisissa autoilijalle tehdyissä ratkaisuissa.