Tonale Plug-In Hybrid

Uuden aikakauden alku

INNOVATIIVISTA TEKNOLOGIAA MUKAVUUSPALVELUKSESSA

Uusimpien Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) -järjestelmien avulla Tonale Plug-in Hybrid Q4 tarjoaa huippuluokan teknisiä ratkaisuja varmistaakseen, että matkasi sujuu sujuvasti. Se mahdollistaa tason 2 autonomisen ajon, mikä tarjoaa paremman hallittavuuden ja mukavuuden.

AUTONOMISTA AJAMISTA

Tonale Plug-in Hybrid Q4 saavuttaa tason 2 autonomisen ajon etuosan kameran ansiosta, joka tarkkailee ajoneuvon ympäristöä sivusuunnassa ja pituussuunnassa yhdessä kolmen muun järjestelmän kanssa: älykäs mukautuva vakionopeussäädin (IACC), kaistan keskitys (LC) , ja Traffic Jam Assist (TJA*).​Nämä kolme järjestelmää toimivat yhdessä säilyttääkseen oikean asennon tiellä ilman kuljettajan toimenpiteitä. Nämä ominaisuudet auttavat pitämään ajoneuvon oikealla nopeudella, kaistansa keskellä, vähentäen törmäysten mahdollisuutta ja tarkistavat jatkuvasti ajoneuvon ympäristöä ruuhkaisessa liikenteessä, jossa onnettomuuksia tapahtuu usein.

KAISTAVAHTI

Blind Spot tarkkailee kuljettajan kuolleita kulmia ajon aikana ja varoittaa niitä visuaalisesti sivupeileissä, kun toinen ajoneuvo on heidän kuolleessa kulmassaan. Lisäksi järjestelmä tarjoaa korjaavan ohjausliikkeen välttääkseen törmäyksen kuolleessa kulmassa olevien ajoneuvojen kanssa.
Takapolun tunnistus aktivoituu, kun Tonale Plug-in Hybrid Q4 peruuttaa. Se auttaa perääntyessä pysäköintipaikoilta ja muissa huonon näkyvyyden tilanteissa. Se myös varoittaa kuljettajaa, kun jotain lähestyy ajoneuvoa sivulta.

360° KAMERA

​360°-kamera tarjoaa kattavan näkymän auton ympäristöön, ja välittää kuvaa 10,25 tuuman digitaaliselle kosketusnäytölle. Tässä järjestelmässä on neljä teräväpiirtokameraa, jotka on sijoitettu auton etusäleikköön, taustapeileihin ja takaluukkuun. Pysäköinti ja auton käsittely ahtaissa tiloissa on näin helpompaa.

KAISTA-AVUSTIN

Kaista-avustin varoittaa kuljettajaa, jos Tonale Plug-in Hybrid Q4 poikkeaa vahingossa valitulta kaistalta ilman suuntavilkun käyttöä, ja puuttuu automaattisesti auton ohjaukseen korjatakseen ajolinjaa ja palauttaakseen ajoneuvon valitulle kaistalle.

AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa liikennemerkit ja varoittaa kuljettajaa voimassa olevasta nopeusrajoituksesta sisäänrakennetun kameran avulla.
Älykäs Speed Assist ehdottaa nopeuden vähentämistä havaittuun rajaan. Jos kuljettaja hyväksyy, se säätää automaattisesti vakionopeudensäätimen asetuksia.

AUTONOMINEN HÄTÄJARRUTUS

Tonale Plug-in Hybrid Q4 käyttää etukameraa varoittaakseen kuljettajaa pysähtyneistä ajoneuvoista, jalankulkijoista tai pyöräilijöistä. Jos kuljettaja ei pysty pysähtymään ajoissa, järjestelmä jarruttaa ajoneuvoa itsenäisesti välttääkseen tai lieventääkseen törmäystä.

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Drowsy Driver Detection -järjestelmä havaitsee ensimmäiset väsymyksen merkit tarkkailemalla ohjausliikkeitä ja kuljettajan vuorovaikutusta mahdollisen väsymyksen havaitsemiseksi.​ Jos havaitaan, järjestelmä antaa piippauksia ja näyttää visuaalisia varoituksia, jotka kehottavat kuljettajaa pitämään tauon.​

ET ENÄÄ UNOHDA TAVAROITA TAKAISTUIMILLE

Rear Seat Reminder Alert -järjestelmä on suunniteltu havaitsemaan takaistuimella olevan esineen läsnäolo, ja se aktivoituu jokaisen matkan alussa, jos kuljettaja avaa takaoven. Matkan lopussa, kun auto sammutetaan, järjestelmä muistuttaa kuljettajaa tarkistamaan takaistuimet ennen lähtöä.