Tonale

Tyyli-ikoni

Tonalen muotoilu on omaa luokkaansa. Siinä yhdistyvät italialainen muotoilu ja Alfa Romeon ainutlaatuinen tyyli modernilla ja toimivalla tavalla.

Takavalot muodostavat aaltoilevan käyrän koko auton takaosan leveydeltä ainutlaatuisesti ja erottuvasti. Täysin mukautuvat LED Matrix 3+3 -ajovalot noudattavat kiistatta Alfa Romeon DNA:ta.

Tyylikkäänä yksityiskohtana sivupeilien Italian lippu muistuttaa Tonalen italialaisista ​​juurista.

Ulkomuotoilu

Alfa Romeo Tonalessa yhdistyvät Alfa Romeolle ominainen tyyli modernilla ja toimivalla tavalla italialaisen muotoilun piirteisiin.

Alfa Romeo Tonale ulkomuotoilu

Teledial-vanteet

20-tuumaisten Teledial-kevytmetallivanteiden muotoilu on uudelleentulkinta 1960-luvun ikonisista autoista, kuten 33 Stradalesta.

Kuljettaja keskiössä

Alfa Romeo Tonalen suunnittelussa ja valmistuksessa sinä olet aina huomion keskipisteenä. Arvokkaat materiaalit ja viimeistelyt sekä kojelaudan yllättävä taustavalo luovat välittömän Alfa Romeo -tunnelman. Tonale tuo italialaisen vieraanvaraisuuden salaisuudet Premium C-SUVien maailmaan.

Sisätilat

Urheilullinen ja huipputekninen sisätila on suunniteltu kuljettaja keskipisteenä. 12,3 tuuman täysin digitaalisella ja 10,25 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Cannocchiale-kojetaulu tarjoaa mukaansatempaavan ajokokemuksen, jossa intohimo ja turvallisuus ovat rinnakkain.

Cannocchiale-kojetaulu

Alfa Romeolle tunnusomainen Cannocchiale-kojetaulu on nyt täysin digitaalinen. 12,3 tuuman näyttö on muokattavissa useilla vaihtoehdoilla: vastaanota hälytyksiä aktiivisista turvajärjestelmistä, näe selkeästi lataustiedot ja näytä navigointi joko mittaristossa tai keskinäytössä.

Ajodynamiikka

Alfa Romeo Tonale määrittelee SUV-luokan ajokokemuksen uudelleen suoralla 13,6:1-välityssuhteella sekä edistyneellä etupyörän jousitusjärjestelmällä.

Toinen Tonalessa esiintyvä Alfa Romeon tavaramerkki ovat kokonaan alumiiniset, yksirunkoiset ohjauspylvääseen asennetut vaihdevivut.

Lisäksi Tonalen etuvetoisissa versioissa on Alfa Romeon elektroninen itselukkiutuva tasauspyörästö, joka tekee ajokokemuksesta vaivattoman ja vakaan takaamalla täydellisen pidon ja parantamalla sen ketteryyttä ja urheilullista luonnetta sekä turvallisuutta.

Alfa Romeo Tonale ajodynamiikka

Hybridikokemus

Alfa Romeo Tonale Hybrid tarjoaa ainutlaatuisen “hybridikokemuksen” luokassaan. Sen huippusuorituskyky yhdistyy korkeaan tehokkuuteen, monipuolisuuteen, eleganssiin ja mukavuuteen. Urheilullista Alfa Romeo DNA:ta on parannettu monilla hybridiauton ominaisuuksilla, kuten:

• “Silent Start”, joka käynnistää ajoneuvon käyttämällä yksinomaan sähkömoottoria.
• “Electric Drive” ajaa sähkömoottorilla tilanteissa, kuten liikenneruuhkissa tai pysäköintitilanteissa.
• “Energy Recovery”, joka auttaa ajoneuvoa ottamaan talteen energiaa hidastamisesta ja jarrutuksesta.
• “e-Boosting”, joka käyttää sähkömoottoria tukemaan bensiinimoottoria, optimoimalla sen toimintaa ja lisäämällä pyörän vääntömomenttia.

Innovatiivinen teknologia

Huippuluokan ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta Tonale tarjoaa täydellisen valikoiman teknologisia innovaatioita: se on historian ensimmäinen auto, joka on ottanut käyttöön NFT-lohkoketjusertifikaatin, se sisältää Amazon Alexa -äänipalvelut ja siinä on integroitujen digitaalisten palvelujen ekosysteemi, joka takaa ainutlaatuisen kokemuksen auton sisällä ja sen ulkopuolella.