Alfa Romeo Business-mallisto

Alfa Romeo tuo tyyliä ja suorituskykyä yritysautoiluun. Business-mallistomme on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin yritys- ja työsuhdeautoilijoiden tarpeet. Emme tarjoa ainoastaan upeita autoja, vaan myös ensiluokkaista palvelua kattavan myynti- ja huoltoverkostomme avulla. Yritysautoilijana voit luottaa siihen, että olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa – ostaessasi, käyttäessäsi ja ylläpitäessäsi Alfa Romeoasi. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme ja varaa koeajo. Koe itse, miksi Alfa Romeo Business-mallisto on valinta, joka ylittää odotukset.

Alfa Romeo Business

Tonale Plug-In Hybrid Q4 Business

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 on urheilullisuuden uusi lataus. Tämä kompakti SUV erottuu eleganssillaan, Q4-nelivetojärjestelmällään ja ympäristöystävällisellä Plug-in Hybrid -tekniikallaan. Koe uusi Tonale, joka vie ajamisen nautinnon uudelle tasolle.
Uusi Tonale Plug-In Hybrid Q4 Business-mallisto tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon yritysautoiluun. Käyttöetu alkaen 710 €/kk ja vapaa autoetu alkaen 845 €/kk. Saatavilla kaksi varustetasoa, elegantti Ti Business ja sporttinen Veloce Business.