Giulia GTA

Audentes Fortuna Iuvat - Onni suosii rohkeaa

LEGENDA ON SYNTYNYT UUDELLEEN

GTA on legendaarinen, vuonna 1967 syntynyt lyhenne, joka tarkoittaa Giulia Gran Turismo Alleggeritaa. Se on kevyempi gran turismo, eli alkuperäisesn Giulia GT:n erityinen viritetty versio. Alfa Romeon 110-vuotisjuhlan kunniaksi käytimme nyt uuden Giulia GTA:n luomisessa samaa reseptiä lisäämällä voimaa ja vähentämällä painoa, tarjotaksemme kaikkien aikojen parhaimman Alfa Romeon ajokokemuksen. Autoja valmistetaan vain 500 kappaletta.

HUIPPUUNSA VIRITETTYÄ SUORITUSKYKYÄ

Huippuluokan suorituskykyisistä sedaneista jalostetut Giulia GTA ja Giulia GTAm on varustettu Alfa Romeon 2.9 V6 Bi-Turbo -moottorin parannetulla 540 hv:n versiolla. Erittäin kevyiden materiaalien – hiilikuitu, alumiini ja komposiitti – ansiosta Giulia GTAm on 100 kiloa kevyempi, ja siksi sillä on myös erinomainen paino/teho -suhde.

VOITTO JOKA PÄIVÄ OMALLA AUTOLLASI

Giulia GTA menestyi kilpailuissa välittömästi, joten se teki Alfa Romeosta urheilullisen ikonin. Se on voittanut kolme peräkkäistä “Challenge Europeo Marche” -kilpailua, kymmeniä kansallisia mestaruuksia ja satoja yksittäisiä kisoja kaikkialla maailmassa. Tapa, jolla se nosti koko tuotevalikoiman imagoa, oli myös vaikuttava. Giulia Sprint GTA ilmaisi vaatimuksensa täydellisyyteen ajatuksella “Voitto joka päivä omalla autollasi”.

Havainnekuvia, auton lopullinen muotoilu saattaa muuttua.

Yhdistetty polttoaineenkulutus (l/100 km): 12,5 (WLTP) | Yhdistetyt hiilidioksidipäästöt (g / km): 270 (WLTP). Tiedot ovat alustavia arvioita, lopulliset arvot saattavat poiketa esimerkeistä. Arvot on laskettu mittaus- ja korrelaatiomenetelmän perusteella viitaten WLTP-sykliin EU 2018/1832 -asetuksen mukaisesti. Valmistaja mittaa ajoneuvon toimintasäteen arvot esihyväksyntätesteissä, ja niitä voidaan muuttaa lopullisen tyyppihyväksynnän mukaan.

Esitetyt luvut ovat vertailukelpoisia. Vertaa mallia autoihin, jotka on testattu samojen teknisten menettelyjen mukaisesti. Luvut eivät välttämättä vastaa todellisen ajon tuloksia, sillä tuloksiin vaikuttavat monet eri tekijät, esimerkiksi rekisteröinnin jälkeen asennetut lisävarusteet, sääolosuhteet, kuljettajan ajotapa ja ajoneuvon kuormitus.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä