ALFA ROMEO RACING
  • C38. Kunnianhimoisena syntynyt.
  • Kimi Räikkönen
  • Antonio Giovinazzi
  • Intohimon innostama historia
  • GALLERIA

C38. Kunnianhimoisena syntynyt.

Haaste, joka alkaa Australiasta ja päättyy yhdeksän kuukautta myöhemmin Abu Dhabiin, kahdenkymmenenyhden ympäri maailmaa käydyn kierroksen jälkeen. Kilpailu, jossa voittaminen ja häviäminen ovat kiinni sekunnin tuhannesosista. Tätä on F1-maailmanmestaruuskilpailu. Ja vuonna 2019, Alfa Romeo liittyy kilpailuun uuden C38:n kanssa.

Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönen

Häntä kutsutaan Jäämieheksi: introvertti, mutta äärimmäisen tehokas ja lahjakas autonsa ratissa. Yksi kolmesta F1-maailmanmestarista mukana kilpailussa 2019. Ei ole sattumaa että juuri hän on Alfa Romeo Racing-kuski.

Antonio Giovinazzi

Antonio Giovinazzi

Runsaasti lahjakkuutta ja kunnianhimoa. 2019 on vihdoin hänen vuoronsa näyttää mihin hän pystyy. Nuorelle italialaiselle Antonio Giovinazzille kilpaileminen virallisena Alfa Romeo Racing-kuskina on toteutuva unelma.

Intohimon innostama historia

Intohimon innostama historia

Vain vuosi perustamisesta (24.6.1910) Alfa Romeo teki debyyttinsä ensimmäisessä virallisessa kilpailussa ja voitti Regularity Race-kilpailun Modenassa. Sittemmin voittoja ja sijoituksia huippuluokissa kansainvälisissä mestaruuskilpailuissa on saavutettu useita. Ja edelleen tänä päivänä, tämä historia elää saman intohimon innostamana kuin aiemminkin. 

GALLERIA