UUSI ALFA ROMEO
F1 TEAM ORLEN

Uusi auto, uudet kuljettajat ja uusi kausi. Kokonaan uusi aikakausi on alkanut –  Oletko valmis?

UUSI AIKAKAUSI ON ALKANUT

Vaikka vuoden 2022 väritys muistuttaa Alfa Romeon ja Sauber Motorsportin perinteisiä malleja, uusi C42 on kilpa-auto, joka on suunniteltu taistelemaan. 

Uuden alustan antamat mahdollisuudet ja päivitetty aerodynaaminen paketti, 18 tuuman matalaprofiiliset renkaat sekä uusi ja paranneltu Ferrarin moottori poikkeavat radikaalisti menneisyydestä ja aloittavat kilpa-ajon uuden aikakauden.

ESITTELYSSÄ UUSI C42

VALTTERI BOTTAS

Kymmenkertainen Grand Prix -voittaja Valtteri menestyi jo nuorten formula-autoilussa, ja hänestä tuli kaikkien aikojen toinen kuljettaja, joka on voittanut sekä Formula Renault Eurocupin että Formula Renault Northern European Cupin samana vuonna (2008). Hän voitti myös Masters of Formula 3 -sarjan sekä vuosina 2009 että 2010 – jälleen kerran ensimmäisenä kuljettajana, joka saavutti tämän kaksoisvoiton. Hän debytoi Formula 1:ssä vuonna 2013 ja vuonna 2017 hänellä oli ratkaiseva rooli neljän valmistajan mestaruuden saavuttamisessa. Valtteri tuo meille mukanaan pitkän kilpakokemuksensa auttaakseen talliamme kehittymään ja nousemaan rankingissa.

GUANYU ZHOU

Guanyu on ensimmäinen kiinalainen Formula 1 -kuljettaja: edelläkävijä, joka kirjoittaa maansa moottoriurheilun historian uuden sivun. Vain 22-vuotias Zhou on osoittanut jo vaikuttavia taitoja nuoreen ikäänsä nähden. Hän sijoittui toiseksi Italian F4-sarjassa vuonna 2015 ennen kuin hän nappasi kisavoittoja Formula 1 -sarjan Euro F3- ja F2-sarjoissa. Koska hän on ainoa tulokas kaudella 2022, hän tuo mukanaan nuorekasta innostusta koko tallillemme.

ROBERT KUBICA

Vuonna 2006 Robert Kubica debytoi Formula 1™ -sarjassa, jolloin hänestä tuli ensimmäinen puolalainen kuljettaja, joka on ajanut maailmanmestaruussarjassa. Vuoden 2008 Kanadan Grand Prix -voittonsa jälkeen hänen rakkautensa nopeuteen ja hänen uskomattomat kykynsä ovat johtaneet hänet pitkälle. Nyt hän pitää kokemuksensa aina valmiina F1-tallimme varakuljettajana.