Alfa Romeo Stelvio
  • Ainutlaatuinen
  • ENNENNÄKEMÄTÖN
  • TINKIMÄTÖN
  • TAIPUMATON
  • Gallery

ENSIMMÄINEN ALFA ROMEO SUV

Suuren debyytin jännitys

Perustamisestaan saakka Alfa Romeo on luonut malleja, jotka ovat muuttaneet tapaamme ajaa ja rakastaa autoja: ainutlaatuisia muotoilun ja insinööritaidon mestariteoksia, joita ihaillaan ja jäljitellään. Tänään tämä 106-vuotias merkki asettaa uuden virstanpylvään. Stelvio lunastaa jokaisen intohimoisen kuljettajan korkeimmat odotukset.

ENNENNÄKEMÄTÖN

ENNENNÄKEMÄTÖN TUNNE

Ajonautinto saavuttaa uudet ulottuvuudet

Voiko SUV välittää samoja tunteita kuin sporttinen sedan? Stelvio luotiin takaamaan, että aitoa Alfa Romeo -ajonautintoa voidaan vahvistaa ja lisätä.

Sen korkea mutta sporttinen ajoasento on ylellinen ja ainoa lajissaan. Stelvion ohjaimissa saavutat tunnelman, joka on ainutlaatuinen edistysaskel SUV –maailmassa. Lähdetäänpä liikkeelle.

TINKIMÄTÖN

TUNNE EI OLE KOMPROMISSI

MUOTOILTU UNIIKIKSI 

Stelvion äärimmäinen keveys, erinomainen ohjaustuntuma ja optimaalinen dynaaminen tasapaino tulevat esiin uudessa muodossa. Innovatiivisen alustan ansiosta Stelvio yhdistää urheiluauton käsittelyn perinteisen SUV:n  mukavuuteen. Autossa on runsaasti tilaa kaikelle, mitä päivittäinen elämä tuo tullessaan, lukuun ottamatta pyrkimystä yhdenmukaisuuteen.

TAIPUMATON

ALFA ROMEON TAPA LUODA SUV

Taipumaton pyrkimys erinomaisuuteen 

State of art -teknologiaa turvallisuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Kevyt korirakenne ja hiilikuituinen kardaaniakseli. Laaja valikoima tehokkaita ja ylivoimaisia voimansiirtoja ja patentoituja dynaamisia ratkaisuja. Brändin on aika esitellä uusi innovaation mestariteos pysyen uskollisena ainutlaatuiselle asenteelleen autojen valmistuksessa. Stelvio on Alfa Romeo, joka muuttaa SUV –mallien historian juonta uudella emotionaalisella twistillä.

Gallery
KOE ENSIMMÄINEN ALFA ROMEO SUV
Ota yhteyttä
VARAA KOEAJO
Nauti ensisilmäyksestä
Katso video