Alfa Romeo Logo

Models

Valtteri Bottakselle luovutettiin Suomessa Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio


Alfa Romeo ja Valtteri Bottas tiivistävät yhteistyötään Suomessa.

F1-kuljettaja Valtteri Bottakselle luovutettiin torstaina Pajulahdessa Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio käyttöön Suomessa. Kyseessä on Alfa Romeon tehokkain tuotantoauto (510 hv), joka on samalla legendaarisen autobrändin lippulaivamalli.

”Quadrifoglio ilmentää kaikkea sitä, mistä Alfa Romeon DNA:ssa on kyse: urheilullisuudesta, ajettavuudesta sekä italialaisesta muotoilusta. Stelvio Quadrifoglio ja Valtteri Bottas ovat täydellinen yhdistelmä. Olemme erittäin ylpeitä, että voimme tiivistää yhteistyötämme Valtterin kanssa myös formularatojen ulkopuolella”, sanoo Alfa Romeon Brand Director Staffan Johansson Astara Finlandin maahantuonnista.

”Jokainen Alfa Romeon historiaa ja autourheilua seuraava ymmärtää ikonisen Quadrifoglio-neliapilan merkityksen Alfa Romeo -brändille. On hienoa päästä vaalimaan merkin arvokasta perintöä myös täällä Suomessa”, jatkaa Valtteri Bottas.

Tutustu Stelvio Quadrifoglioon >>

Staffan Johansson ja Valtteri Bottas

Kuvassa Alfa Romeon Brand Director Staffan Johansson luovuttaa Stelvio Quadrifoglion Valtteri Bottakselle.

 

Alfa Romeo oli Pajulahdessa järjestettävän Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Kyseessä on F1-tähden nimeä kantava maastoduathlon-kilpailu, johon myös Valtteri Bottas osallistui. Tapahtumassa lanseerattiin täysin uusi Alfa Romeo Tonale -malli, joka aloittaa merkin sähköisen aikakauden. Tonalesta tulee tarjolle kaksi hybridiversiota: kevythybridi ja myöhemmin syksyllä lanseerattava 275-hevosvoimainen ladattava hybridi. Tonale saa Suomessa viiden vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuun, mikä kuvastaa valmistajan luottamusta Alfa Romeon ensimmäistä sähköistä automallia kohtaan.

Lue lisää Alfa Romeo Tonalesta >>

Valtteri Bottas Duathlon järjestettiin Pajulahden maisemissa elokuun 21. päivä jo viidennen kerran. Kilpailussa olivat lajeina juoksu ja pyöräily, jotka sai suorittaa joko yksitellen tai joukkueessa.

Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta >>

valtteri_bottas_ja_alfa_romeo_stelvio_quadrifoglio_1245x700
Kaipaatko apua? Laita meille viestiä