Alfa Romeo Logo

Models

Antonio Giovinazzi Alfa Romeo Sauber F1 tiimiin


Alfa Romeo ja Sauber F1 Tiimi vahvistavat että Antonio Giovinazzi ajaa Kimi Räikkösen tallikaverina Sauberilla kaudella 2019. Perinteitään noudattaen ja nuoria kuljettajalupauksia etsien Sauber on nimittänyt italialaiskuskin Charles Leclercin tilalle.

Antonio Giovinazzin valinta on tärkeä osa projektia, jonka tuloksista olemme jo saaneet esimakua tällä kaudella Alfa Romeon palattua moottoriurheilun huipulle yli 30 vuoden tauon jälkeen.

Italialaiskuljettajan ja Alfa Romeon liitto on luonnollinen, varsinkin kun tiedetään Giovinazzilla olevan vahva side brändiin jo varhaisesta iästä lähtien ja samalla italialaiset ovat saaneet hänestä kansallisen ylpeyden kohteen, sillä italialaiskuljettajia ei ole kilpaillut formula ykkösissä vuosiin.

Giovinazzi debytoi Sauberilla vuonna 2017 Australian GP-kisassa, ja on kilpaillut sen jälkeen sveitsiläistallissa myös Kiinan GP:ssä samana vuonna. Lisäksi hän on tehnyt Sauberilla lukuisia testejä ja toiminut varakuljettajana. Hän on osoittanut kykynsä ja jakaa Alfa Romeo Sauber F1-tiimin kunnianhimoiset tavoitteet kehittyä ja taistella merkittävistä sijoituksista.

Marcus Ericsson tulee edelleen olemaan osa tiimiä, kolmannen kuljettajan ja brändin suurlähettilään roolissa. Viimeisten neljän MM-kauden aikana Marcus Ericssonista on tullut tärkeä osa Sauber-perhettä ja hän jatkaa läheistä yhteistyötä tiimin kanssa. Hänen kokemuksensa, positiivinen asenteensa ja korkea ammattitaitons ovat olleet tärkeä osa Alfa Romeo Sauber F1-tiimin huomattavaa edistystä.

1245x600_giov2
Kaipaatko apua? Laita meille viestiä