Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo -asiakkaille testimahdollisuus Suomessa radalla


Tiedote 18.2.2022

 

Alfa Romeo -asiakkaille testimahdollisuus Suomessa radalla

 

Alfa Romeo ja Porvoossa sijaitseva Premier Park ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa asiakkaille testimahdollisuuden Alfa Romeo -autoilla radalla.

Vahvasta kilpa-autoiluhistoriastaan tunnettu Alfa Romeo haluaa tarjota asiakkailleen turvallisen ajoelämyksen 280-hevosvoimilla Stelvio- ja Giulia-malleilla. Samalla asiakkaat pääsevät testaamaan radalla Alfa Romeo -mallien urheilulliset ajo-ominaisuudet talvisissa olosuhteissa.

 

”Alfa Romeo ja rata ovat synonyymejä toisilleen. Alfa Romeon ajettavuudesta saa parhaan käsityksen radalla, jossa merkki on tehnyt vakuuttavaa jälkeä niin kilpa- kuin tuotantoautoissakin. Stelvio Quadrifoglio (510 hv) kirjautti legendaarisella Nürburgringin radalla nopeimman kierrosajan tuotanto-SUV-malleille, mikä kertoo merkin potentiaalista kiehtovien henkilöautojen valmistajana”, sanoo Alfa Romeo Brand Director Staffan Johansson.

 

Premier Parkin testimahdollisuudessa on kyse ennen kaikkea turvallisesta ratakokemuksesta, jossa autoja ei viedä äärimmilleen. Asiakkaat saavat koulutetulta ajo-ohjaajalta auton ja radan esittelyn paikan päällä. Testimahdollisuuden voi varata valtuutetulta Alfa Romeo -jälleenmyyjältä.

 

”Hienoa, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Alfa Romeon kanssa. Rata on varmasti monelle Alfa Romeo -asiakkaalle mieluinen paikka päästä tutustumaan autoon. Premier Park on tähän paras mahdollinen paikka ammattitaitoisen henkilökuntamme ohjauksessa”, sanoo Premier Parkin toimitusjohtaja Henrik Sundberg.

 

Astara Finlandin Suomessa edustama Alfa Romeo elää merkkinä mielenkiintoista vaihetta. Maineikas automerkki julkaisi viime viikolla täysin uuden Tonale-mallin, joka siirtää Alfa Romeon sähköiseen aikakauteen. Kesällä Suomeen saapuva Tonale esitellään niin hybridinä kuin ladattavanakin hybridinä. Tonale Plug-in Hybridin toimintamatka sähköllä on jopa 80 kilometriä.

Giulia Premier Parkissa
Kaipaatko apua? Laita meille viestiä