STELVIO QUADRIFOGLIO

Tehoa jokaisessa yksityiskohdassa

ALFA ROMEON AINUTLAATUINEN INNOVAATIO

Uusi Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio käyttää uusimpia ja innovatiivisimpia teknologisia ratkaisuja. Tuloksena on katumaasturi, jonka suorituskyky on sen DNA:ssa.

DNA

D, Dynamic mode. Moottori ja vaihdelaatikko siirtyvät urheilullisempaan tilaan: pito mutkissa ja kaasupolkimen herkkyys kiihdytettäessä lisääntyvät.

N, Natural mode. Moottori ja vaihteisto ovat vakiotilassa ja jousitus on miellyttävä.

A, Advanced Efficiency. Kun haluat korostaa energiatehokkuutta enemmän kuin suorituskykyä.

ALFALINK™ JOUSITUS

Uuden jousitusjärjestelmän ansiosta mutkilla ei ole enää salaisuuksia. Jousitusjärjestelmä optimoi nopean ja tarkan ohjauksen ja dynamiikan. Taka-akselin 4,5-linkkijärjestelmä takaa korkean suorituskyvyn, ajonautinnon ja mukavuuden.

PAINON JAKAUTUMINEN

Erinomainen muotoilu ja huippuluokan materiaalit luovat Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglion, jossa on täysin tasapainoinen painonjako molemmilla akseleilla, parempi ohjaustuntuma ja pienempi kokonaispaino; kiitos kevyen rungon ja hiilikuituvetoakseleiden.

TORQUE VECTORING -VÄÄNNÖNJAKO

Kaksi elektronisesti ohjattua mekaanista kytkintä mahdollistavat optimaalisen vääntömomentin jakautumisen taka-akselilla. Se tarjoaa parhaan pidon ja hallinnan myös suurilla nopeuksilla ja kaikentyyppisillä tienpinnoilla.

Q4-JÄRJESTELMÄ

Q4-tekniikan ansiosta Alfa Romeon nelivetojärjestelmä yhdistää maksimaalisen turvallisuuden ja korkean suorituskyvyn. Vääntömomentin reaaliaikainen jakautuminen etu- ja taka-akselien välillä helpottaa ajamista, koska järjestelmä tarkkailee reaaliaikaisesti tie- ja pito-olosuhteita.

TURVALLISUUS KAIKISSA TILANTEISSA

Sporttisen sedanin ominaisuuksilla varustettu maastoauto hyödyntää nyt 2 tason autonomisen ajon järjestelmiä. Ne luovat täydellisen yhdistelmän ajonautintoa ja älykästä ajomukavuutta.

KAISTALLAPITOAVUSTIN

Kaistavahti varoittaa kuljettajaa, jos Stelvio Quadrifoglio on siirtymässä pois kaistaltaan. Se myös tarvittaessa huolehtii, että auto pysyy kaistaviivojen sisällä.

KATVEALUEAVUSTIN

Katvealueavustin varoittaa ja pitää auton kaistallaan autonomisesti, mikäli kuljettaja ei huomaa viereisellä kaistalla olevaa autoa.

RUUHKA- JA MOOTTORITIEAJOAVUSTIN

Aktiivisen vakionopeussäätimen ja kaistakeskitystekniikan ansiosta ruuhka-avustin säätää itsenäisesti auton nopeutta sekä välimatkaa edessä ajavaan ajoneuvoon. Se pitää autosi kaistalla sekä kaupungin kaduilla että moottoritiellä.

ÄLYKÄS NOPEUDENSÄÄTÖ

Älykäs nopeudensäätö yhdistää vakionopeussäätimen ja liikennemerkkien tunnistuksen. Se ehdottaa kuljettajalle automaattisia nopeuden muutoksia nopeusrajoitusten mukaisesti.

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Liikennemerkkien tunnistuksen ansiosta Alfa Romeo Stelvio Quadriglioon kuljettajalle tiedotetaan reaaliaikaisesti nopeuden muutoksista ja ohittamisesta tiellä.

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Kuljettajan huomioavustin analysoi ajoneuvon liikkeet ja valvoo ohjauspyörän takana vietettyä aikaa, jotta kuljettaja ei aliarvioi väsymystään pitkillä matkoilla.

HELPPO JA INTUITIIVINEN INFOTAINMENT

Täysin uudistetussa infotainment-järjestelmässä on 8,8 tuuman multitouch-näyttö.

ANDROID AUTO

Älypuhelimen laajennus Android-käyttöjärjestelmällä, joka on täysin integroitu Stelvio Quadrifoglio viihdejärjestelmään.

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay mahdollistaa iPhone-sovellusten käytön Stelvio Quadrifoglio viihdejärjestelmän kautta niin, että sinun ei tarvitse irrottaa otetta ohjauspyörästä.

PUHELIN

PIENOISOHJELMAT

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio uudessa viihdejärjestelmässä on interaktiiviset pienoisohjelmat, jotka on tehty helpoiksi, nopeiksi ja intuitiivisiksi.

NAVIGAATTORI

Stelvio Quadrifoglin navigointijärjestelmän parannettu käyttöliittymä takaa selkeämmän näkymän kartasta ja reittiohjeista.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä