GIULIA QUADRIFOGLIO

Luottamuksen voimaa

TEKNOLOGIA TUNTEEN TAKANA

Uusi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio on täynnä teknisiä ratkaisuja, jotka takaavat korkean suorituskyvyn.

DYNAAMISUUS

Täydellinen 50:50 saavutetaan optimaalisen painonjaon ja takavedon avulla, joka mahdollistaa ajodynamiikan säilyttämisen aina korkeimmalla mahdollisella tasolla.

ALFALINK™ JOUSITUS

Uusi patentoitu jousitusjärjestelmä optimoi mahdollistaa nopean ja tarkan ohjauksen varmistaen korkeat sivuttaiskiihtyvyydet. Taka-akselin 4,5-linkkijärjestelmä takaa korkean suorituskyvyn, ajonautinnon ja mukavuuden.

TORQUE VECTORING -VÄÄNNÖNJAKO

Innovatiivinen järjestelmä, joka takaa optimaalisen vääntömomentin jakautumisen kahden takapyörän välillä kahden elektronisesti ohjatun mekaanisen kytkimen ansiosta. Se tarjoaa parhaan pidon ja hallinnan myös suurilla nopeuksilla ja kaikentyyppisillä tienpinnoilla.

AERO SPLITTER ILMANOHJAIN

Ainoa sedan maailmassa, jossa on Active Aero Splitter -ilmanohjain. Yli 100 km/h nopeudessa se aukeaa kahden ilmanvastetta mittaavan anturin ansiosta. Tämä takaa erinomaisen aerodynamiikan ja vakauden myös nopeissa kaarteissa.

DNA PRO

Uusi Alfa DNA Pro on vuorovaikutuksessa Alfa-alustan hallintajärjestelmän kanssa muuttaakseen ajoneuvon käyttäytymistä valitun ajotyypin perusteella.

AJONAUTINTO ON AINOA TAVOITE

Giulia Quadrifoglion turvallisuusjärjestelmät edustavat uusinta teknologiaa. Alfa Romeo onkin saavuttanut 2 tason autonomisen ajamisen järjestelmien ansiosta täysin uudenlaisen ja turvallisen ajonautinnon.

KAISTALLAPITOAVUSTIN

Kiitos kaistallapitoavustimen, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio auttaa sinua pysymään oikealla tiellä. Jos autosi on poistumassa tahattomasti omalta kaistalta, järjestelmä huolehtii, että auto pysyy kaistaviivojen sisällä.

KATVEALUEAVUSTIN

Katvealueavustin varoittaa ja pitää auton kaistallaan autonomisesti, mikäli kuljettaja ei huomaa viereisellä kaistalla olevaa autoa.

RUUHKA- JA MAANTIEAJOAVUSTIN

Aktiivisen vakionopeudensäätimen yhdistelmän ansiosta ruuhka-avustin hallitsee auton nopeutta, jotta pysyt turvallisen välimatkan päässä edellä ajavasta ajoneuvosta. Se auttaa myös pysymään omalla kaistalla, sekä kaupungissa että moottoritiellä.

ÄLYKÄS NOPEUDENSÄÄTÖ

Älykäs nopeudensäätö yhdistää aktiivisen vakionopeussäätimen ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän toiminnot. Järjestelmä ehdottaa kuljettajalle automaattista nopeuden säätämistä liikennemerkkien mukaisesti.

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Liikennemerkkien tunnistuksen ansiosta Alfa Romeo Giulia Quadriglioon kuljettajalle tiedotetaan reaaliaikaisesti nopeuden muutoksista ja ohittamisesta tiellä.

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Kuljettajan huomioavustaja havaitsee Alfa Romeo Giulia Quadrifoglion kuljettajan väsymyksen seuraamalla ajotyyliä ja matkan pituutta. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa hälytyssignaaleilla ja TFT-näytön symbolilla.

INFOTAINMENT

Vain muutama vaistomainen ele. Täysin uudistetussa infotainment-järjestelmässä on 8,8 tuuman multitouch-näyttö.

ANDROID AUTO

Älypuhelimen laajennus Android-käyttöjärjestelmällä, joka on täysin integroitu Giulia Quadrifoglion viihdejärjestelmään.

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay mahdollistaa iPhone-sovellusten käytön Giulia Quadrifoglion viihdejärjestelmän kautta niin, että sinun ei tarvitse irrottaa otetta ohjauspyörästä.

PUHELIN

Yhdistä älypuhelin Bluetoothin kautta: voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, ja voit käyttää sanelua tekstien kirjoittamiseen tai lukemiseen. Kaiken tämän teet pitämällä kätesi ohjauspyörässä ja katseesi tiessä.

PIENOISOHJELMAT

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglion uudessa viihdejärjestelmässä on interaktiiviset widgetit, jotka on tehty helpoiksi, nopeiksi ja intuitiivisiksi.

NAVIGAATTORI

Giulia Quadrifoglion navigointijärjestelmän parannettu käyttöliittymä takaa selkeämmän näkymän kartasta ja reittiohjeista.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä