GIULIA QUADRIFOGLIO

Luottamuksen voimaa

OMINAISUUDET

Moottori – 510 HV 2.9 L V6 Bi-Turbo

Painojakauma 50/50 – Täydellinen ajodynamiikka ilman kompromisseja

Aktiivinen ilmanohjain (aero splitter) – Ainoa sedan maailmassa, jossa on aktiivinen ilmanohjain

Optimoitu vääntö – Aktiivinen väännön ja voimanjako

KIEHTOVA MUOTOILU

Uusi Giulia Quadrifoglio on suunniteltu luomaan jännitystä joka kerta, kun istut ratin taakse. Ylelliset materiaalit, hiilikuituiset yksityiskohdat sekä hiilikuiturakenteiset Sparco-urheiluistuimet nahkaverhoilulla/Alcantaralla (valinnainen) herättävät kuljettajassa sporttisen tunteen. Ulkomuotoilun aerodynaamiset piirteet luovat uudelle Giulia Quadrifogliolle kiehtovan siluetin.

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI

Nykyaikaiset ADAS-järjestelmät, mukaan lukien Highway- ja Traffic Jam Assist -ominaisuudet, mahdollistavat autonomisen ajamisen tason 2 standardin. Uudessa infotainment-järjestelmässä on 8,8 tuuman Multi-Touch -näyttö, jossa on uusimmat älypuhelinten integrointitekniikat ja Alfa Connected Services -palvelut. Uusi järjestelmä on helppo, intuitiivinen ja nopea käyttää.

TÄYDELLINEN TEHO

Uuden Giulia Quadrifoglion kiihtyvyys (0-100 km/h) on vain 3,9 sekuntia. Teho löytää uuden ulottuvuuden tekniikassa: Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo -täysalumiinilohkoinen moottori vapauttaa 510 hv, joka on tehokkaasti käytössä Alfa Active Torque Vectoring -voimansiirtojärjestelmän avulla. Se takaa parhaan pidon, tehokkuuden ja turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä