Alfa Romeo Tonale

Uuden aikakauden alku

Alfa Romeo Tonale Hybrid – uuden aikakauden alku

Uusi Tonale on hybridiauto, jonka myötä tutustut Alfa Romeon uuteen aikakauteen. Tonalen urheilullinen ja dynaaminen muotokieli yhdistää Alfa Romeon tunnusomaisen tyylin edistyksellisiin voimalinjoihin.

Alfa Romeo Tonale alkaen 42 290 €.

Lisäksi tarjoamme nyt koko Tonale-mallistoon aidot Alfa Romeo 18″ kevytmetallivanteet (Bistrato Silver, grana fine viimeistely) ja Continental CVC7 -kitka- tai Continental IC3 TA -nastarenkaat yhteishintaan 448 € (arvo 4 900 €).

Hyödynnä myös Edizione Speciale -erikoismallin 8 500 euron arvoinen asiakasetu!

Tutustu Edizione Specialeen ja asiakasetuihin >>

Uusi Alfa Romeo Tonalessa on nyt vakiona 5 vuoden tai 100 000 km tehdastakuu.

Ota yhteyttä lähimpään Alfa Romeo -jälleenmyyjääsi jo tänään ja varaa koeajosi.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Tulossa

Mallisto laajenee 275-hevosvoimaisella ladattavalla hybridiautolla (PHEV) vuonna 2023. Hinnat julkistetaan myöhemmin.

Jätä yhteystietosi, jos olet kiinnostunut Plug-in hybridistä.

Tyyli-ikoni

Tonalen muotoilu on omaa luokkaansa. Siinä yhdistyvät italialainen muotoilu ja Alfa Romeon ainutlaatuinen tyyli modernilla ja toimivalla tavalla.

Takavalot muodostavat aaltoilevan käyrän koko auton takaosan leveydeltä ainutlaatuisesti ja erottuvasti. Täysin mukautuvat LED Matrix 3+3 -ajovalot noudattavat kiistatta Alfa Romeon DNA:ta.

Tyylikkäänä yksityiskohtana sivupeilien Italian lippu muistuttaa Tonalen italialaisista ​​juurista.

Innovatiivinen teknologia

Huippuluokan ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta Tonale tarjoaa täydellisen valikoiman teknologisia innovaatioita: se on historian ensimmäinen auto, joka on ottanut käyttöön NFT-lohkoketjusertifikaatin, se sisältää Amazon Alexa -äänipalvelut ja siinä on integroitujen digitaalisten palvelujen ekosysteemi, joka takaa ainutlaatuisen kokemuksen auton sisällä ja sen ulkopuolella.

Ajodynamiikka

Alfa Romeo Tonale määrittelee SUV-luokan ajokokemuksen uudelleen suoralla 13,6:1-välityssuhteella sekä edistyneellä etupyörän jousitusjärjestelmällä.

Toinen Tonalessa esiintyvä Alfa Romeon tavaramerkki ovat kokonaan alumiiniset, yksirunkoiset ohjauspylvääseen asennetut vaihdevivut.

Lisäksi Tonalen etuvetoisissa versioissa on Alfa Romeon elektroninen itselukkiutuva tasauspyörästö, joka tekee ajokokemuksesta vaivattoman ja vakaan takaamalla täydellisen pidon ja parantamalla sen ketteryyttä ja urheilullista luonnetta sekä turvallisuutta.

Alfa Romeo Tonale ajodynamiikka

Hybridikokemus

Alfa Romeo Tonale Hybrid tarjoaa ainutlaatuisen “hybridikokemuksen” luokassaan. Sen huippusuorituskyky yhdistyy korkeaan tehokkuuteen, monipuolisuuteen, eleganssiin ja mukavuuteen. Urheilullista Alfa Romeo DNA:ta on parannettu monilla hybridiauton ominaisuuksilla, kuten:

• “Silent Start”, joka käynnistää ajoneuvon käyttämällä yksinomaan sähkömoottoria.
• “Electric Drive” ajaa sähkömoottorilla tilanteissa, kuten liikenneruuhkissa tai pysäköintitilanteissa.
• “Energy Recovery”, joka auttaa ajoneuvoa ottamaan talteen energiaa hidastamisesta ja jarrutuksesta.
• “e-Boosting”, joka käyttää sähkömoottoria tukemaan bensiinimoottoria, optimoimalla sen toimintaa ja lisäämällä pyörän vääntömomenttia.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä