Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale – Uuden aikakauden alku

Alfa Romeo Tonale – uuden aikakauden alku

Tonalen dynaaminen ja urheilullinen muotokieli yhdistää Alfa Romeon tunnusomaisen tyylin edistyksellisiin voimalinjoihin. Tutustu Alfa Romeon uuteen aikakauteen Tonalen myötä.

Tyyli-ikoni

Tonalen muotoilu on omaa luokkaansa. Siinä yhdistyvät italialainen muotoilu ja Alfa Romeon ainutlaatuinen tyyli modernilla ja toimivalla tavalla.

Takavalot muodostavat aaltoilevan käyrän koko auton takaosan leveydeltä ainutlaatuisesti ja erottuvasti. Täysin mukautuvat LED Matrix 3+3 -ajovalot noudattavat kiistatta Alfa Romeon DNA:ta.

Tyylikkäänä yksityiskohtana sivupeilien Italian lippu muistuttaa Tonalen italialaisista ​​juurista.

Innovatiivinen teknologia

Huippuluokan ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta Tonale tarjoaa täydellisen valikoiman teknologisia innovaatioita: se on historian ensimmäinen auto, joka on ottanut käyttöön NFT-lohkoketjusertifikaatin, se sisältää Amazon Alexa -äänipalvelut ja siinä on integroitujen digitaalisten palvelujen ekosysteemi, joka takaa ainutlaatuisen kokemuksen auton sisällä ja sen ulkopuolella.

Ajodynamiikka

Alfa Romeo Tonale määrittelee SUV-luokan ajokokemuksen uudelleen suoralla 13,6:1-välityssuhteella sekä edistyneellä etupyörän jousitusjärjestelmällä.

Toinen Tonalessa esiintyvä Alfa Romeon tavaramerkki ovat kokonaan alumiiniset, yksirunkoiset ohjauspylvääseen asennetut vaihdevivut.

Lisäksi Tonalen etuvetoisissa versioissa on Alfa Romeon elektroninen itselukkiutuva tasauspyörästö, joka tekee ajokokemuksesta vaivattoman ja vakaan takaamalla täydellisen pidon ja parantamalla sen ketteryyttä ja urheilullista luonnetta sekä turvallisuutta.

Hybridikokemus

Alfa Romeo Tonale tarjoaa ainutlaatuisen “hybridikokemuksen” luokassaan. Sen huippusuorituskyky yhdistyy korkeaan tehokkuuteen, monipuolisuuteen, eleganssiin ja mukavuuteen. Tämän vuoksi sen urheilullista Alfa Romeo DNA:ta on parannettu monilla hybridiominaisuuksilla, kuten:

  • “Silent Start”, joka käynnistää ajoneuvon käyttämällä yksinomaan sähkömoottoria.
  • “Electric Drive” ajaa sähkömoottorilla tilanteissa, kuten liikenneruuhkissa tai pysäköintitilanteissa.
  • “Energy Recovery”, joka auttaa ajoneuvoa ottamaan talteen energiaa hidastamisesta ja jarrutuksesta.
  • “e-Boosting”, joka käyttää sähkömoottoria tukemaan bensiinimoottoria, optimoimalla sen toimintaa ja lisäämällä pyörän vääntömomenttia.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä