Tonale Plug-In Hybrid

Uuden aikakauden alku

AJONAUTINNON RUUMIILLISTUMA

Tonale Plug-in Hybrid Q4 on suunniteltu tarjoamaan tasaista vastetta ja loistavaa pitoa ja kiihtyvyyttä, ja se on varustettu Q4-nelivetojärjestelmällä, joka tarjoaa mukavan ja nautinnollisen ajon. Optimaalinen ketteryys ja upea ajodynamiikka ovat Alfa Romeon tavaramerkkejä.

TÄYDELLINEN PAINON JAKAUTUMINEN

Kahden akselin välisen optimaalisen painojakauman ansiosta Tonale Plug-in Hybrid Q4 tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon. Tonale-etuvetomalleissa on erinomainen painonjako, joka optimoi vääntömomentin toimituksen ja ajettavuuden mutkissa. Q4-nelivetojärjestelmä vie tämän uudelle tasolle.

DNA

DNA-toiminnallisuus on suunniteltu uudelleen parantamaan Tonale Plug-in Hybrid Q4:n tehokkuutta ja suorituskykyä. Nyt ajovalitsimella voit hallita moottorin, ohjauksen, jousituksen* ja Q4-vaihteiston vasteita säätämällä auton herkkyyttä komennoille.

Dynaaminen tila käyttää sekä sähkömoottoria että polttomoottoria urheilullisen ajosuorituksen aikaansaamiseksi.

Natural-tila optimoi tehon ja minimoi polttoaineenkulutuksen polttomoottorin ja sähkömoottorin yhteistoiminnalla.

Advance Efficiency -tila on vain sähkökäyttöinen ajotila, joka on ihanteellinen matkustamiseen kaupunkien keskustoissa, joissa on liikenne- ja päästörajoituksia.

ESC OFF -tila yhdistää ajoneuvon täyden mekaanisen hallinnan DYNAMIC-tilan optimaaliseen suorituskykyyn

* Mahdollisuus säätää jousitusta on osa Veloce-spesifikaatiota.

ALFA LINK

Tonale Plug-in Hybrid Q4:ssä on riippumaton McPherson-jousitusjärjestelmä Frequency Selective Damping (FSD) -vaimennuksen kanssa. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän käsittelyä ja mukavuutta. Lisäksi taka-akselissa on ainutlaatuinen kolmilenkki, joka varmistaa optimaalisen kaarrevasteen.

E-COASTING

e-Coastingin avulla Tonale Plug-in Hybrid Q4 voi ottaa energiaa talteen auton hidastaessa nopeutta riippumatta siitä, käytetäänkö jarruja vai ei. Tämä ominaisuus mukautuu valitsemaasi ajotilaan ja toimii normaalisti Advanced Efficiency- tai Natural-tilassa ja lisää tehoa, kun Dynamic-tila tai ESC-OFF on aktivoitu. Tässä tapauksessa se ei vain vähennä nopeutta nopeammin kuin normaali hyötyjarrutus, vaan tuottaa vielä enemmän sähköä akulle.

 

SUORA JA REAGOIVA OHJAUS

Luonnollinen, vaistomainen ja tarkka Tonale Plug-in Hybrid Q4 johtaa C-SUV-luokkaa suorimmalla ohjaussuhteella, 14,8. Yhdessä edistyneisiin etupyörän jousitusjärjestelmiin ja dynaamiseen vääntömomenttivektoriin se määrittelee uudelleen, miltä SUV:n pitäisi tuntua tiellä.

E-SAVE

E-SAVE-ominaisuus mahdollistaa akun varaustason ylläpitämisen polttomoottorin ollessa päällä. Se tukee kahta tilaa:

Passiivinen E-SAVE tai Battery Save: ylläpitää akun lataustasoa käyttämällä polttomoottoria.

E-SAVE aktiivinen tila tai akun lataus: lataa akun jopa kolmea valittavissa olevaa lataustasoa käyttämällä polttomoottoria joka on yhdistetty laturiin.