Tonale

Ennätyksellistä teknologiaa

Uuden sukupolven ohjelmistoarkkitehtuurinsa ansiosta Tonale tarjoaa täyden valikoiman teknologisia innovaatioita. Se on ensimmäinen auto, joka on koskaan ottanut käyttöön NFT-lohkoketjusertifikaatin, siinä on Amazon Alexa -ääniavustaja, se mahdollistaa Amazonin palveluiden hyödyntämisen ja paljon muuta. Integroitujen digitaalisten palveluiden ekosysteemi, joka varmistaa parhaan kokemuksen autossa ja sen ulkopuolella.

NFT -digitaalinen sertifikaatti ainoana maailmassa

Tonale on ensimmäinen ajoneuvo markkinoilla, joka on varustettu digitaalisella Non-Fungible Token -sertifikaatilla. Lohkoketjuteknologiaan perustuen NFT rekisteröi ajoneuvon tiedot ja luo ainutlaatuisen ja väärentämättömän tietueen ajoneuvon käyttöhistoriasta. Tämä tietue takaa, että autoa on huollettu asianmukaisesti. Se vaikuttaa positiivisesti Tonalen jälleenmyyntiarvoon –  itse asiassa käytettyjen autojen markkinoilla NFT-sertifiointi on omistajille ja jälleenmyyjille arvokas tietolähde, johon he voivat luottaa.

Tason 2 autonomista ajoa

Alfa Romeo Tonale tarjoaa tason 2 autonomisen ajon. Etukamera valvoo ajoneuvon ympäristöä sivu- ja pituussuunnissa, ja lisäksi älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, kaistan keskitys ja liikenneruuhka-avustin ylläpitävät turvallista ajoa.

Nämä turvaominaisuudet auttavat pitämään ajoneuvon keskellä kaistaa ja oikeassa nopeudessa huomioiden sekä ympäröivät ajoneuvot että nopeusrajoitukset. Se vähentää huomattavasti törmäysmahdollisuuksia ruuhkaisessa liikenteessä, jossa onnettomuuksia tapahtuu usein.

Kosketuksissa tulevaisuuteen

Koe huippuluokan mediajärjestelmä 10,25 tuuman kosketusnäytöllä, jossa on langaton puhelimen peilaus Apple CarPlayn ja Android Auton™ ansiosta. Mukana pienoisohjelmat ja Alfa Connect™ -palvelut, joissa on Amazon Alexa -assistentti intuitiivista käyttöä varten.