Tonale

Upeaa toimivuutta

Alfa Romeo Tonalessa yhdistyvät aito italialainen tyyli ja urheilullisuus, jotka ovat keskeinen osa Alfa Romeon DNA:ta. Samalla se tarjoaa moderneja voimalinjoja ja ensiluokkaista liitettävyyttä tehden Tonalesta C-segmentin upeimman SUV:n.

Tonalessa on  italialaista eleganssia ja voit nauttia erityisestä ajomukavuudesta.

Ulkomuotoilu

Alfa Romeo Tonalessa yhdistyvät Alfa Romeolle ominainen tyyli modernilla ja toimivalla tavalla italialaisen muotoilun piirteisiin.

Alfa Romeo Tonale ulkomuotoilu

Teledial-vanteet

20-tuumaisten Teledial-kevytmetallivanteiden muotoilu on uudelleentulkinta 1960-luvun ikonisista autoista, kuten 33 Stradalesta.

Kuljettaja keskiössä

Alfa Romeo Tonalen suunnittelussa ja valmistuksessa sinä olet aina huomion keskipisteenä. Arvokkaat materiaalit ja viimeistelyt sekä kojelaudan yllättävä taustavalo luovat välittömän Alfa Romeo -tunnelman. Tonale tuo italialaisen vieraanvaraisuuden salaisuudet Premium C-SUVien maailmaan.

Sisätilat

Urheilullinen ja huipputekninen sisätila on suunniteltu kuljettaja keskipisteenä. 12,3 tuuman täysin digitaalisella ja 10,25 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Cannocchiale-kojetaulu tarjoaa mukaansatempaavan ajokokemuksen, jossa intohimo ja turvallisuus ovat rinnakkain.

Cannocchiale-kojetaulu

Alfa Romeolle tunnusomainen Cannocchiale-kojetaulu on nyt täysin digitaalinen. 12,3 tuuman näyttö on muokattavissa useilla vaihtoehdoilla: vastaanota hälytyksiä aktiivisista turvajärjestelmistä, näe selkeästi lataustiedot ja näytä navigointi joko mittaristossa tai keskinäytössä.