Stelvio Quadrifoglio

Luotu voiman ja tunteen täydelliseen tasapainoon

Veistetty täydellisyyteen

Giulia Quadrifoglio oli ensimmäinen osa suuresta paluusta, ja Stelvio Quadrifoglio jatkaa tuota ylpeää perintöä. Ikonisesti etusäleiköstä voimakkaan rungon muotoiluun, tämä huipputehoinen malli Alfa Romeon ensimmäisestä SUV:stä on suunniteltu maailmankuulun italialaisen muotoilun pohjalta. Täysin suhteutettu ja tyylitelty huomattavaksi ja luotu antamaan vertaansa vailla olevan ajonautinnon.

Aitojen ajajien arvostamat linjat

LAAJA NÄKYVYYS LÄHTEE SISUSTUKSESTA

Kun istahdat Stelvio Quadrifoglion ratin taakse, vakuutut heti sisustuksen jaloudesta, ylivertaisesta yksityiskohtien huomioimisesta ja ylellisistä materiaaleista kuten nahkaisesta kehyksestä 7″ TFT-näytölle ja 8.8″ Alfa™ Connect Nav 3D monitorille. Istuimet ovat nahkaa ja Alcantara®:a ja muotoilultaan urheilulliset ja elgantit. Vaihtoehtoiset Sparco-istuimet, joissa on hiilirunko tukemaan kovintakin urheiluajoa, ovat saatavilla pyynnöstä. Sisustus voidaan kustomoida kolmella eri värillä. Alcantara®/nahka- ja hiilikuitupäällystys ovat saatavilla ohjauspyörään pyynnöstä.

Voima kauneimmassa muodossaan

HENKEÄ SALPAAVA ENSISILMÄYKSELLÄ

Ilmanottoaukoista konepellillä puskureihin ja pyörien kaariin, 20″ kevytmetallivanteista pakoputkiin, jotka on luovat voimakkaan adrenaliinisen äänen: Kaikki Stelvio Quadrifogliossa näyttää aggressiiviselta – yllättävä ja tunnistettava ensisilmäyksellä. Tasapaino löytyy sen suurista ja muskelimaisista linjoista, täysin tasaten tyylin ja dynaamisuuden.