Stelvio

KATUMAASTURI, JOSSA ON TYYLIÄ JA TEKNOLOGIAA


1900x820_3

Alfa Romeo Stelvio on onnistunut löytämään täydellisen tasapainon kuljettajan ja tekniikan välillä. Stelvio on varustettu älykkäillä järjestelmillä, jotka valvovat ajoneuvon ympäristöä varmistaakseen täydellisen hallinnan ajoneuvon ajossa ja tarjoavat poikkeuksellisia ajokokemuksia.

Ajo-avustin kaupunki- ja maantieajoon

Aktiivisten vakionopeudensäädintoimintojen yhdistelmän ansiosta Traffic Jam Assist ei toimi vain automaattisena nopeudensäätimenä, vaan auttaa myös pitämään ajoneuvon valitulla kaistalla sekä kaupungin kaduilla että moottoriteillä.

Kaistavahti

Estääkseen sivutörmäykset vierekkäisillä kaistalla liikkuvien ajoneuvojen kanssa Active Blind Spot Assist -järjestelmä antaa sinulle visuaalisen varoituksen ja korjaa ajolinjaa tarpeen mukaan.

Kaista-avustin

Kaista-avustin varoittaa kuljettajaa, jos Alfa Romeo Stelvio poikkeaa vahingossa valitulta kaistalta ja puuttuu automaattisesti auton ohjaukseen korjatakseen kaistaa ja palauttaakseen ajoneuvon valitulle kaistalle.

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Aktiivinen vakionopeussäädin mahdollistaa tasaisen nopeuden pitämisen ilman, että sinun tarvitsee pitää jalkaasi kaasupolkimella, ja säätää ajoneuvon nopeutta riittävän etäisyyden ylläpitämiseksi edessä olevaan ajoneuvoon.

Liikennemerkin tunnistaminen

Stelvio on varustettu huippumodernilla liikennemerkkien tunnistusjärjestelmällä ja älykkäällä nopeussuositusjärjestelmällä, joka aina varoittaa kuljettajaa sallitun nopeusrajoituksen muutoksista. Kun aktiivinen vakionopeussäädin on aktivoitu, nopeus säädetään automaattisesti painamalla ohjauspyörän painikkeita.