Stelvio

KATUMAASTURI, JOSSA ON TYYLIÄ JA TEKNOLOGIAA


1450x423_4

Alfa Romeo -ajonautintoa

Uusimpien teknisten ratkaisujen avulla, jotka on toteutettu täydelliseen Alfa Romeo -tyyliin, Stelvion ratin takana opit todellisen ajonautinnon merkityksen.

 

D: Dynamic mode, urheilullinen ajotila. Moottori ja vaihteisto mukautuvat dynaamisemmin mutkissa ja kiihdytyksissä tarjoten urheilullisemman ajotuntuman.

N: Natural mode, Vakiotila. Moottori ja vaihteisto tarjoavat mukavan ajotuntuman.

A: Advanced Efficiency, taloudellinen ajotila. Niihin tilanteisiin, jolloin haluat ajaa mahdollisimman taloudellisesti.

 

ALFA™ Link

Alumiinirakenteinen Alfa™ Link -jousitusjärjestelmä takaa aina erinomaisen ajotuntuman. Etujousitus koostuu double-wishbone -rakenteesta, joka takaa etupyörien täydellisen hallinnan ja suuntatuntuman vaativissakin tilanteissa. Takajousitus koostuu vastaavasti multilink-rakenteesta, joka takaa optimaalisen tuntuman, pidon ja mukavuuden erilaisilla pinnoilla.

Erinomainen painonjakauma

Alfa Romeo Stelvion täydellisesti tasapainotettu painon jakautuminen akseleille, luokkansa paras ohjausvälitys ja alhainen massa saavutetaan erityisten suunnitteluratkaisujen ja korkean teknologian materiaalien käytön ansiosta, esimerkiksi ultrakevyen alustan ja hiilikuitukäyttöakselin ansiosta. Alfa Romeo on saanut valmiiksi ensimmäisen maastoautonsa, joka on suunniteltu täyttämään vaativimpien ja intohimoisimpienkin kuljettajien odotukset.

Q4-nelivetojärjestelmä

Integroitu voimansiirtojärjestelmä Alfa Romeo Q4 -nelivetotekniikalla varmistaa parhaan yhdistelmän ajotuntumaa ja ensiluokkaista suorituskykyä sekä ideaalisen vetovoiman jakautumisen etu- ja taka-akselin välillä reaaliajassa todellisten tieolosuhteiden sekä kuljettajan ajotyylin ja ajotekniikoiden mukaan.