Stelvio Quadrifoglio - Muotoilu

Veistetty täydellisyyteen

Giulia Quadrifoglio oli ensimmäinen osa suuresta paluusta, ja Stelvio Quadrifoglio jatkaa tuota ylpeää perintöä. Ikonisesta etusäleiköstä voimakkaan rungon muotoiluun, tämä huipputehoinen malli Alfa Romeon ensimmäisestä SUV:stä on suunniteltu maailmankuulun italialaisen muotoilun pohjalta ja tyylitelty antamaan vertaansa vailla olevan ajonautinnon.

Aitojen ajajien arvostamat linjat

LAAJA NÄKYVYYS LÄHTEE SISUSTUKSESTA

Kun istahdat Stelvio Quadrifoglion ratin taakse, vakuutut heti sisustuksen laadukkuudesta, ylivertaisesta yksityiskohtien huomioimisesta ja ylellisistä materiaaleista nahkaisista kehyksistä 7″ TFT-näytössä ja 8.8″ Alfa™ Connect Nav 3D monitorissa. Istuimet ovat nahkaa ja Alcantara®:a ja muotoilultaan urheilulliset ja elegantit. Vaihtoehtoiset Sparco-istuimet, joissa on hiilirunko tukemassa kovintakin urheiluajoa, ovat saatavilla tilauksesta. Sisustus voidaan kustomoida kolmella eri värillä. Alcantara®/nahka- ja hiilikuitupäällystys ovat saatavilla ohjauspyörään tilauksesta.

Voima kauneimmassa muodossaan

HENKEÄ SALPAAVA ENSISILMÄYKSELLÄ

Konepellin ilmanottoaukoista puskureihin ja pyörien kaariin, 20″ kevytmetallivanteista pakoputkiin, jotka luovat voimakkaan adrenaliinin herättävän äänen: Kaikki Stelvio Quadrifogliossa näyttää aggressiiviselta – yllättävä ja tunnistettava ensisilmäyksellä. Tasapaino löytyy sen suurista ja muskelimaisista linjoista, joissa on täydellinen tyylin ja dynaamisuuden suhde.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä