Giulia Quadrifoglio

Tärkein komponentti on tunne

Tekniikka

EDISTYKSELLISIÄ INNOVAATIOTA

Uuden Giulia Quadrifoglion tekniset uudistukset parantavat suorituskykyä ja antavat erinomaisen ajamisen nautinnon. Ihmisen ja koneen suhde on aina kaiken innovoinnin ydinajatus ja tavoitteena onkin kehittää auto, joka on kuljettajan kehon, mielen ja sielun luonnollinen jatke.

ALFA™ CDC

HALLINTA MERKITSEE VOIMAA

Uuden Giulia Quadrifoglion hallitsevana ominaispiirteenä on sen ajodynamiikka. Alfa™-iskunvaimennusjärjestelmä (CDC) on moduuli, joka yhdistää ajonvakautusjärjestelmän, Alfa™ DNA Pron, Alfa™-aktiivivoimanjaon, Alfa™-aktiivi-ilmanohjauksen, integroidun jarrujärjestelmän (IBS) ja Alfa™-aktiivijousituksen sekä ohjaa tietyt tehtävät näille jokaiselle laitteelle parhaan dynaamisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Turvallisuus

HUIPPULUOKAN INNOVAATIOT TURVALLISUUTEEN

Uusi Giulia Quadrifoglio yhdistää aidot ajamisen tunteet ja johtavat turvajärjestelmät, jotka takaavat, että kuljettaja ja matkustaja voivat tehdä matkaa rennosti ja mukavasti. Etutörmäysvaroitusjärjestelmä (FCW) ja autonominen hätäjarrutus (AEB) jalankulkijan tunnistustoiminnolla, kaistavahti (LDW) ja nopeusrajoittimella varustettu vakionopeudensäädin ovat kaikki vakiovarusteita.

IBS

INTEGROITU JARRUJÄRJESTELMÄ

Uudessa Giuliassa on (ensimmäisenä maailmassa) uusi sähkömekaaninen järjestelmä, joka yhdistää ajovakauden hallintajärjestelmän ja perinteisen jarrujärjestelmän: integroitu jarrujärjestelmä (IBS). Se optimoi painojakauman ja vähentää jarrupolkimen sykkimistä, minkä lisäksi se antaa välittömän jarrupolkimen palautesignaalin ja mahdollistaa näin ennätyksellisen lyhyen jarrutusmatkan: 100 km/h nopeudesta nollaan vain 32 metrin matkalla.

Infotainment

INTOHIMO SINUN KÄSISSÄSI

Uudessa Giulia Quadrifogliossa on vakiovarusteena täysin uuden sukupolven infotainment-järjestelmä, johon kuuluu 6,5 tuuman teräväpiirtonäyttö, Bluetooth, USB, ohjauspyörän säätimet ja ajotietokoneen 7 tuuman LCD –värinäyttö. Käyttöliittymä on toteutettu intuitiivisella Rotary Pad -käyttölaitteella. Tilauksesta infotainment-järjestelmään saa korkeatasoisen 8.8″ Connect 3D Nav -navigaattorin, digitaaliradion (DAB).
Uuteen Giulia Quadrifoglioon voi saada myös Harman Kardon™ -äänentoistojärjestelmän, johon on kanavoitu 900 W tehot 14 kaiuttimelle mukaanlukien kaksi takakaiutinta ja yksi subwoofer.