Giulia Quadrifoglio - Design

Tyyli

TARKOITUKSELLINEN KAUNEUS

Sivistyksen alkuajoista lähtien suunnittelijat ovat hakeneet inspiraatiota luonnosta ja ihmisistä – ympäröivästä maailmasta. Kuuluisimmat arkkitehtuuriset saavutukset ovat syntyneet silloin, kun kaiken välille on löydetty täydellinen tasapaino. Giulia Quadrifoglio on taitavan suunnittelun täydellinen lopputulos.

Ulkotilat

DRAMATIIKKAA ILMAN DRAAMAA

Uuden Giulia Quadrifoglion muotoilu edustaa dramatiikkaa, mutta siitä on jätetty pois kaikki tarpeeton draama. Sillä on vahva identiteetti ja olennaiset ominaispiirteet: ikoninen kolmiosäleikkö, aggressiivinen konepellin muotoilu, silmiinpistävällä tavalla korostetut kylkilinjat. Hiilikuidun laajamittainen käyttö katossa, konepellissä, takaosassa ja alahelmoissa tekee uudesta Giulia Quadrifogliosta erittäin kilpailuhenkisen auton. Takaveto ja täydellinen 50/50-tasapaino on saanut aikaan sijoitteluratkaisun, jossa matkustamo on takaa tuettu, konepelti on pitkä ja etupaneeli hyvin leveä. Mikään ei ole tarpeetonta: epäilemättäkin Alfa Romeo.

Sisätilat

KULJETTAJA ON MAAILMANKAIKKEUDEN KESKIPISTEENÄ

Maailman kuuluisimmat arkkitehtuurin saavutukset syntyvät aina löytämällä oikea tasapaino ihmisen, ympäristön ja rakenteiden tarpeisiin. Uusi Giulia Quadrifoglio on tämän ylevän suunnitteluajattelun ihastuttava tulos. Uudessa Giulia Quadrifogliossa kuljettaja on aina keskipisteenä, ohjaamon suunnittelussa on käytetty samaa lähestymistapaa kuin ulkoisessa muotoilussa: minimalistinen, edistykselliset materiaalit kuten hiilikuitu ja nahka, ihmisen ja koneen harmoniaan perustuva teknologia.

Ainutlaatuisuus

KUN KIILTO KOHTAA ARVOKKUUDEN

Uuden Giulia Quadrifoglion yksityiskohdat kuuluvat todelliseen superautoon. Ergonomiset ja erittäin kevyet Sparco-istuimet yhdistävät tekniikan, mukavuuden ja sivutuen.
Nahkapäällysteisessä ohjauspyörässä on punainen käynnistyspainike. Ergonomiset hallintalaitteet, infotainment-järjestelmä ja ajoasento takaavat kuljettajan ja auton täydellisen harmonian ja tuottavat ainutlaatuisia ajokokemuksia koko matkan ajan.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä