Alfa Romeo Logo

Models

Brändimme

TUNNE ON INNOVAATIO

Yleisö otti ensimmäisen Alfa Romeon mallin suurin suosionosoituksin ihmetellen sen suorituskykyä. Menestys, joka oli kestävä ajan testin: Autoharrastajille ympäri maailman, Alfa Romeon keulamerkki on nyt, enemmän kuin koskaan, loppumattoman innovaation ja puhtaan ajonnautinnon symboli.

TUNNE ON INTOHIMO

P2:en legendaariset voitot 1930-luvulla nostivat Alfa Romeon suoraan autovalmistajien Olympos-vuorelle. Tänään, kuten eilenkin, Alfa Romeon ajoneuvot tehdään parhaan teknisen suorituskyvyn ja  ajajan nautinnon maksimoimiseksi. Me emme tee kärryjä, me teemme autoja.

TUNNE ON KAUNEUDEN

Alfa Romeon identiteetti yhdistää erilaiset aikakaudet ja mallit: Ikonisesta 6C 2500 “kultaisesta” aivan uusimpiin malleihin. Ikuinen kauneus, eikä mitkään muodin oikut, onnistuu aina hämmästyttämään jokaista silmää ja koskettamaan jokaista sydäntä. Jokaisessa Alfa Romeossa, voimakas on kaunista ja kaunis on voimakasta.

TUNNE ON KÄYTETTÄVYTTÄ

Vuonna 1954, Alfa Romeo Giulietta osoitti, että hieno design ja mukavuus voivat täydellisesti asua yhdessä ja joita kaikki voivat kokea. Sama asiakaskeskeinen näkemys voidaan nähdä meidän älykkäissä, herkissä ja kuljettajakeskeisissä ratkaisuissamme.