TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tätä sivustoa ylläpitää Alfa Romeo Finland.
Alfa Romeo Finland on osa FCA FINLAND Oy:tä. Yhtiön kotipaikka ja yrityksen osoite on Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa, Suomi. FCA FINLAND Oy: n VAT-numero on FI2629628-4. Fiat Group Automobiles Finland Oy FCA Finland Oy on yhtiön FCA Italy S.p.A., Corso G. Agnelli 200, 10135 Torino, Italy kokonaan omistama tytäryhtiö. Alfa Romeo Finland on sitoutunut kunnioittamaan ja suojelemaan yksityisyyttäsi. Olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön kuvataksemme kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

 

Yksityisyys:

Kunnioitamme aina yksityisyyttäsi ja meille ilmoittamia henkilötietojasi. Pyrimme aina noudattamaan tietosuojaa koskevia sääntöjä ja määräyksiä. Kun vierailet tällä sivustolla, ilmoittamasi henkilötiedot tallennetaan vain, jos olet ilmoittanut ne pyytäessäsi tietoa tai kun käytät sivuston palveluita, esimerkiksi varaat koeajon tai rekisteröit tietosi "Uutiskirje"-osiossa.

 

Tietojesi käyttö:

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka me ja muut FCA-ryhmän yritykset (jäljempänä "me") käsittelemme henkilötietojasi. Jos käytäntöön tehdään jostain syystä poikkeus, esimerkiksi, jos kyseessä on lapsiin liittyvät tiedot, ilmoitamme tästä selkeästi tietojen keräämisen yhteydessä. Jos pyydät meitä ottamaan yhteyttä, esimerkiksi pyydät esitteen, käytämme henkilö​tietojasi pyynnön toteuttamiseen. Voimme luovuttaa tietosi Alfa Romeo Finlandiin yhdistettävissä oleville yrityksille ja edustajille tätä tarkoitusta varten. Jos pyydät palvelua jälleenmyyjältämme tai muulta Alfa Romeo Finlandiin yhdistettävissä olevalta yritykseltä (esimerkiksi koeajo), voimme luovuttaa henkilötietosi heille pyynnön toteuttamiseksi. Missä tahansa tällä sivustolla, jossa sinulla on mahdollisuus ilmoittaa henkilötietosi, sinulla on oikeus kieltää meitä, jälleenmyyjiä tai muita Alfa Romeoon yhdistettävissä olevia yrityksiä käyttämästä henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus määrittää, voimmeko me, jälleenmyyjämme tai muut Alfa Romeoon yhdistettävissä olevat yritykset ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, postite ja/tai tekstiviestillä. Mikäli et kiellä meitä, jälleenmyyjiä tai muita Alfa Romeoon yhdistettävissä olevia yrityksiä käyttämästä henkilötietojasi, säilytämme henkilötietosi tietyn ajan ja käytämme ilmoittamiasi tietoja omiin sisäisiin tutkimustarkoituksiimme tai ottaessamme sinuun myöhemmin yhteyttä kertoaksemme sinulle muista tuotteistamme ja palveluistamme (kuten liikennevakuutuksesta tai rahoituspalveluista) tai erikoistarjouksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai pyytääksemme sinulta palautetta, jotta voisimme parantaa asiakaspalveluamme.