ALFA ROMEO -ASIAKASPALVELU

Etsitkö valtuutettua huoltoliikettä tai jälleenmyyjää? Haluatko varata koeajon tai saada tietoja käynnissä olevista kampanjoista? Olemme täällä sinua varten!

OTA YHTEYTTÄ

Anna yhteystietosi, jotta voimme käsitellä kysymyksesi vieläkin nopeammin.
1/2: Täytä vaadittavat tiedot
Onko kyseessä yritys?
2/2: Valitse kiinnostuksen kohde
PYYDÄ TIETOA
ANNA PALAUTETTA
Onko autosi tällä hetkellä huollossa/korjaamolla?
LÄHETÄ MEILLE SUOSITUS

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN
Luettuani henkilötietojen käsittelyä koskevan Tietosuojaselosteen

Suostumus henkilötietojeni käsittelyyn FCA Finland Oy:n toimesta kohdassa (b) esitettyihin markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin käyttäen Tietosuojaselosteessa kuvattuja käsittelymenetelmiä. Henkilötietojani voidaan tässä tarkoituksessa käsitellä fyysisessä, automatisoidussa ja sähköisessä muodossa, erityisesti postitse, sähköpostitse, ja puhelimitse (mukaan lukien automatisoidut soittojärjestelmät, tekstiviestit, kuvaviestit yms.) telekopiolaitteitse ja mitä tahansa muita sähköisiä menetelmiä (esim. verkkosivustoja ja mobiiliohjelmistoja) käyttäen.

Suostumus henkilötietojeni käsittelyyn FCA Finland Oy:n toimesta kohdassa (c) esitettyihin profilointitarkoituksiin mukaan lukien esimerkiksi kulutuskäyttäytymisen, -tottumusten, ajotottumusten sekä verkkosivustojen käytön profiloinnin.

Suostumus sille, että henkilötietojani siirretään käsiteltäväksi kolmansille tahoille, jotka ovat yhteydessä tai yhdistettävissä FCA Finland Oy:öön tai näiden Osakkaille. Henkilötietojen käsittely toteutetaan tällöin kohdassa (d) esitetyissä markkinointi- tai myynninedistämistarkoituksissa käyttäen Tietosuojaselosteessa kuvattuja käsittelymenetelmiä. Henkilötietoja voidaan tässä tapauksessa käsitellä fyysisessä, automatisoidussa ja sähköisessä muodossa, erityisesti postitse, sähköpostitse, ja puhelimitse (mukaan lukien automatisoidut soittojärjestelmät, tekstiviestit, kuvaviestit yms.) telekopiolaitteitse ja mitä tahansa muita sähköisiä menetelmiä (esim. verkkosivustoja ja mobiiliohjelmistoja) käyttäen.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn lain asettamissa rajoissa EU:n jäsenvaltioissa tai EU:n ulkopuolisissa valtioissa FCA Finland Oy:n ja/tai erityisten sopimusvelvoitteiden mukaisesti sen lukuun toimivien tahojen toimesta.

Painamalla LÄHETÄ painiketta, vahvistan pyyntöni vastaanottaa Tietosuojaselosteen (a) kohdassa kuvattu Palvelu, ja annan suostumukseni sille, että henkilötietojani käsitellään Palvelua varten Tietosuojaselosteessa esitettyjä käsittelymenetelmiä käyttäen.

Voimmeko auttaa muissa asioissa?

KIRJOITA MEILLE UUDELLEEN